بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هنوز قراردادی با ماتزاری امضا نشده است

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 4 اسفند 1403 | 11:57

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فریده شجاعی درباره آخرین وضعیت مذاکره باشگاه استقلال با والتر ماتزاری سرمربی ایتالیایی مدنظر آبی‌پوشان اظهار داشت: مدیران باشگاه در حال مذاکره هستند و باید به نتیجه برسند تا اطلاع‌رسانی شود.

به نقل از تسنیم، وی در مورد اینکه چرا استقلال فقط با ماتزاری مذاکره می‌کند و سراغ گزینه‌های دیگر نمی‌رود، گفت: به هر حال چاره‌ای نیست. باید کاری انجام دهیم و اتفاقاتی رقم بزنیم. مذاکرات به همین راحتی نیست و هنوز قراردادی امضا نشده است.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال راجع به لغو نشدن دربی ۱۰۵ گفت: ما درخواست لغو دربی را دادیم، ولی موافقت نشد. انتظار داشتیم با درخواست ما موافقت شود، چرا که بازیکنان مصدوم زیادی داریم و بازی سنگین دربی و سپس دیدار با النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا می‌تواند شرایط را سخت کند. من چون در بدنه فدراسیون حضور دارم خیلی نمی‌توانم اظهارنظری داشته باشم، اما انتظار می‌رفت که سازمان لیگ با استقلال همکاری کند. حتماً آنها نیز دلایل خودشان را دارند.

۲۵۷ ۲۵۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *