تمرینات استقلال با یک مربی برگزار شد
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال برای آمادهسازی دیدار برابر نساجی مازندران از ساعت ۱۳:۳۰ در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد. با توجه به کنارهگیری سهراب بختیاریزاده از سرمربیگری استقلال، تمرین امروز با حضور محمد نوازی و دو آنالیزور برگزار شد!
مسعود جوما، ابوالفضل جلالی و محمدرضا آزادی به دلیل مصدومیت و امیرعلی صادقی به دلیل مسئله انضباطی در تمرین امروز حضور نداشتند. مهرداد محمدی که مدتها به دلیل مصدومیت دور از میادین بوده است در کنار جوئل کوجو به تمرین اختصاصی پرداخت. محمدحسین مرادمند و ایمان سلیمی که دچار مصدومیت بودند در بخشهایی از تمرینات گروهی شرکت کردند.
جلالالدین ماشاریپوف که سه هفتهای است دور از میادین بوده، در تمرین امروز حضور داشت و اختصاصی کار کرد.
تیم استقلال شنبه هفته پیش رو در چارچوب هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در ورزشگاه آزادی به مصاف نساجی میرود.


امیدواری سرپرست استقلال به عملکرد ایران مقابل مصر
مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال ماندنی شد
سفر قریبالوقوع آسانی به تهران؛ پیوستن به تمرینات استقلال
درخواست مهم سهراب بختیاری زاده از مدیران استقلال سوژه شد
خبر خوش از سوی ستاره خارجی استقلال برای هواداران آبی
سرمربی خبرساز استقلال در آستانه بازگشت به فوتبال ایران + جزئیات









