لیست مازاد پرسپولیس در هاله ای از ابهام
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان تیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر فوتبال که با برتری پُرگل تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار و کسب رده سوم جدول برای این تیم همراه بود، گمانه زنیهای زیادی مبنی بر لیست بازیکنان مازاد این تیم در فضای مجازی منتشر شد. پس از دیدار با هوادار که در تاریخ ۱۲ دی انجام شد، تمرینات این تیم به مدت ۴ روز تعطیل شد و آغاز شروع تمرینات این تیم برای رویارویی با سپاهان در سوپرجام از روز دوشنبه ۱۷ دی پیگیری خواهد شد.
در همین حال قرار است جلسهای میان اعضای کمیته فنی باشگاه و کادرفنی این تیم برای لیست ورود و خروج بازیکنان برگزار شود و تا به این لحظه هنوز نام بازیکنی به عنوان مازاد به مدیران باشگاه داده نشده است.
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هم روز دوشنبه طبق روال همیشگی خود جلسه خواهند داشت و تصمیمگیری نهایی در خصوص آینده نیمکت این تیم ممکن است در این جلسه مشخص شود؛ پیش از این نیز رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده بود در هفته جاری سرمربی جدید این تیم مشخص خواهد شد و باید دید که این اتفاق خواهد افتاد یا خیر.


سه نماینده استقلال در جام جهانی با مصدومیت مواجه هستند
سختترین جدایی فصل؛ لژیونر ایرانی قفل شده در دینامو
واکنش شدید مدیرعامل مس رفسنجان به طرح پلیآف
خیال هواداران استقلال از ستاره مراکشی راحت شد
باشگاه پرسپولیس دچار محدودیت شد
مدیرعامل پرسپولیس در ترکیه؛ نهاییسازی توافق با گزینه هدایت ارتش سرخ









