تراکتور فسخ قرارداد کاوه رضایی را قبول نکرد
جمشید نورشرق : کاوه رضایی در ارتباط با قراردادی که با باشگاه تراکتور داشت، خواستار قطع ارتباط با این باشگاه شده بود

امروز جلسه رسیدگی به پرونده نقل و انتقالاتی کاوه رضایی بین باشگاه تراکتور و استقلال در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال برگزار شد.
رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال توضیحات مهمی در خصوص پرونده کاوه رضایی اعلام کرد.
به گزارش پارس فوتبال، ظهر امروز جلسه رسیدگی به پرونده نقل و انتقالاتی کاوه رضایی بین باشگاه تراکتور و استقلال در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال برگزار شد.
جمشید نورشرق در خصوص این جلسه توضیحاتی ارائه کرد و گفت:
امروز در پی ارجاعی که به کمیته تعیین وضعیت بازیکنان شده بود، ما رسیدگی به پرونده و ادعای آقای کاوه رضایی را با حضور وکلای ایشان، مدیرعامل و وکلای باشگاه تراکتور و وکلای باشگاه استقلال انجام دادیم. آقای کاوه رضایی در ارتباط با قراردادی که با باشگاه تراکتور داشت، خواستار قطع ارتباط با باشگاه تراکتور در نیم فصل دوم شده بود.
وی در ادامه گفت:
چون این موضوع مورد موافقت باشگاه تراکتور قرار نگرفته و آنها حسب درخواستی که داشتند، رابطه قراردادی خود در نیم فصل دوم را باقی میدانند، به همین دلیل جلسهای صورت گرفت و با توجه به تفاهمنامهای که در رابطه با باشگاه استقلال وجود دارد، از آنها هم خواهش کردیم در جلسه حضور داشته باشند تا توضیحات تکمیلی را داشته باشیم و موضوعی از قلم نیفتد. جلسه تشکیل شد و انشالله ظرف موعد مقرر در خصوص این پرونده تصمیم میگیریم.


خط و نشان مهاجم خیبر برای استقلال تهران
بدشانسی بزرگ برای استقلال و ساپینتو در آستانه دیدار با خیبر
ستاره استقلال بازی با خیبر را از دست داد؟
واکنش خاص پیشکسوت استقلال به تساوی مقابل پرسپولیس در دربی ۱۰۶
محسن بیاتی نیا آب پاکی را روی دست سرمربیان استقلال و پرسپولیس ریخت
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی









