درخواست مهم اوسمار ویرا از باشگاه پرسپولیس
پرسپولیس به دنبال توافق با ورزشگاه آزادی

اوسمار برای تمرین به دنبال زمین ورزشگاه آزادی است.
باشگاه پرسپولیس در اواخر سال گذشته به درخواست اسماعیل کارتال محل تمرینات خود را از ورزشگاه شهید کاظمی به زمین شماره سه ورزشگاه آزادی انتقال داد و بعد از مدتی این مربی خواهان اجاره زمین شماره دوی این ورزشگاه هم شد.
در همین راستا قرارداد باشگاه پرسپولیس با ورزشگاه آزادی تا آخر اسفند به اتمام خواهد رسید. این در شرایطی است که اوسمار ویرا هم تمایلی به برگزاری تمرینات تیمش در ورزشگاه شهید کاظمی ندارد و دو هفتهای است که سرخپوشان مجدد تمرینات خود را به زمین شماره سه آزادی انتقال داده و حتی تیم بانوان این باشگاه هم در زمین شماره دوی این ورزشگاه تمرین میکنند.
با شرایط موجود و درخواست اوسمار برای ادامه حضور تیمش در ورزشگاه آزادی و افزایش امکانات آنجا، باشگاه پرسپولیس این هفته برای تمدید قرارداد با ورزشگاه آزادی و توافق جدید اقدام خواهد کرد. این در شرایطی است که چند تیم لیگ برتری به دنبال حضور در همین زمین تمرین هستند.


کنایه سنگین پیشکسوت پرسپولیس به علی علیپور خبرساز شد + جزئیات
پیام مهم حمید درخشان به ستاره های پرسپولیس رسید + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های سرخ
ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل نساجی مازندران لو رفت + جزئیات
دلبری ویژه سرمربی رقیب پرسپولیس برای ستاره های تیم تارتار + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه نبرد پرسپولیس و نساجی + جزئیات









