گریلیش با شکستگی پا/ احتمال دوری چند ماهه از میادین
منبع : خبرگزاری دانشجو
جک گریلیش، هافبک اورتون، دچار شکستگی در پای خود شده و ممکن است چند ماه از میادین دور بماند. این مصدومیت میتواند شانس حضور او در جام جهانی ۲۰۲۶ را تحت تأثیر قرار دهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جک گریلیش، بازیکن ۳۰ ساله اورتون، دچار شکستگی در استخوان پا شده و بدترین خبر برای او و تیمش این است که احتمالا چند ماه را از میادین دور خواهد بود و روند درمانش باید هرچه سریعتر آغاز شود.
روزنامه «سان» گزارش داده که گریلیش طی روزهای آینده تحت نظر یک متخصص قرار خواهد گرفت تا میزان و شدت مصدومیت او مشخص شود. هنوز معلوم نیست که نیاز به عمل جراحی دارد یا خیر و این تصمیم به تشخیص پزشک بستگی دارد.
گریلیش پس از جدایی از منچسترسیتی و پیوستن به اورتون به صورت قرضی، در این فصل عملکرد بسیار خوبی داشت. با این حال، دوری احتمالی حداقل دو ماهه او ممکن است شانس حضورش در فهرست توماس توخل برای رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۶ را کاهش دهد.
در ۲۰ دیداری که گریلیش در این فصل برای اورتون به میدان رفت، دو گل به ثمر رساند و شش پاس گل داد و در رده سوم بهترین پاسورهای لیگ برتر انگلیس قرار گرفت. اورتون در قرارداد قرضی او بندی ۵۰ میلیون پوندی برای خرید دائمی گنجانده است، اما پیش از قطعی کردن آن، وضعیت مصدومیت او باید روشن شود.


۲ ستاره خارجی دیگر استقلال در راه بازگشت
زخم ۱۰۰ میلیاردی باشگاه استقلال سر باز کرد
غیبت ستاره محبوب پرسپولیس در تمرین این تیم
غیبت ۶ بازیکن خارجی در تمرین استقلال
اوسمار ویرا یک پرسپولیسی را نمیخواهد
مذاکره پنهان باشگاه پرسپولیس با چهار ستاره









