زخم ۱۰۰ میلیاردی باشگاه استقلال سر باز کرد
باشگاه استقلال ناچار به پرداخت مطالبات پیتسو موسیمانه است

باشگاه استقلال دیر یا زود ناچار به پرداخت مطالبات پیتسو موسیمانه سرمربی آفریقایی پیشین خود است.
پیتسو موسیمانه در ظاهر یکی از کارنامهدارترین مربیانی بود که پا به ایران میگذاشت اما نتایجی که او با استقلال طی فصل گذشته گرفت، در واقعیت هیچ تناسبی با رزومه پربارش نداشت.
مربی اهل آفریقای جنوبی خیلی زودتر از آنچه تصور میشد، قراردادش با استقلال را فسخ و برای دریافت مطالباتش به فیفا شکایت کرد.
سرمربی پیشین آبیها پیش از خروج از ایران، ۶۰۰ هزار دلار دریافتی داشت و با ثبت شکایت به فیفا خواهان اخذ نزدیک به ۷۰۰ هزار دلار دیگر شده است.
مبلغی که با توجه به روند افزایش قیمت دلار نسبت به سال گذشته، خسارتی در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان به استقلال وارد میکند.
طبق آخرین خبرها، باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات موسیمانه مذاکراتی با او داشته و این مورد به زودی عملیاتی خواهد شد.
آن طور که شنیدیم، قرار است بخشی از مطالبات این مربی به زودی به حساب او در دبی واریز شود.
گفتنی است پیتسو موسیمانه در ۱۴ مسابقهای که هدایت استقلال را به عهده داشت، تنها ۳ بار طعم پیروزی را چشید.


ترکیب استقلال در نبرد با الشمال قطر لو رفت + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به شرایط تیم بختیاری زاده
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به سرمربی آبی ها !!
پیشکسوت استقلال درگذشت ؛ کام هواداران فوتبال تلخ شد + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی استقلال به تقابل با الشمال قطر + جزئیات
طلسم تراکتور در لیگ نخبگان همچنان پابرجا ماند









