بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

در چنین روزی؛ صعود اروگوئه به نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ با پیروزی دراماتیک برابر غنا در روز فداکاری سوارز

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 تیر 1404 | 14:21


در چنین روزی، یکی از زیباترین مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ میان دو کشور اروگوئه و غنا برگزار شد. در این دیدار که با دو گل زیبای مونتاری و فورلان همراه بود، لوئیس سوارز با خطای هند خود در آخرین دقیقه وقت‌های اضافی، دروازه اروگوئه را نجات داد تا با گل‌نشدن پنالتی آساموا، اروگوئه پیروز ضیافت پنالتی‌ها باشد.

در چنین روزی، یکی از زیباترین مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ میان دو کشور اروگوئه و غنا برگزار شد. در این دیدار که با دو گل زیبای مونتاری و فورلان همراه بود، لوئیس سوارز با خطای هند خود در آخرین دقیقه وقت‌های اضافی، دروازه اروگوئه را نجات داد تا با گل‌نشدن پنالتی آساموا، اروگوئه پیروز ضیافت پنالتی‌ها باشد.

طرفداری | در روز دوم ژوئیه ۲۰۱۰، تیم ملی اروگوئه در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ به مصاف تیم ملی غنا رفته بود. این مسابقه در استادیوم FNB آفریقای جنوبی به قضاوت اولگاریو بنکوئرنچای پرتغالی برگزار شد. شلیک دیدنی سالی مونتاری در دومین دقیقه تلف‌شده نیمه نخست، غنا را با پیروزی ۰-۱ به رختکن برد. گل دیدنی دیگر این مسابقه در دقیقه ۵۵ توسط دیگو فورلان زده شد تا بازی با تساوی ۱-۱ به وقت‌های اضافی برسد. در وقت‌های اضافی، دیدار این دو کشور با هیجان زیادی پیگیری شد تا دقیقه ۱۲۰، موقعیت خطرناک غنایی‌ها با خطای هند لوئیس سوارز به گل تبدیل نشد تا یک پنالتی به سود این کشور آفریقایی اعلام شود. سوارز پس از سیو غیرقانونی خود، کارت قرمز مستقیم داور را دریافت کرد تا به نوعی، خود را فدای کشورش کرده باشد. پنالتی آساموا در یکی از حساس‌ترین لحظات تاریخ جام‌های جهانی به گل تبدیل نشد تا با خوش‌حالی بی‌حد و حصر سوارز، بازی به ضیافت پنالتی‌ها برسد. دو پنالتی نخست دو کشور توسط دیگو فورلان و موریسیو ویکتورینو از اروگوئه و آساموا جیان و استفن آپیا از غنا به گل تبدیل شد تا هم‌چنان، برابری دو تیم برقرار باشد. پس از گل‌شدن سومین پنالتی اروگوئه توسط آندرس اسکوتی، جان منسا، پنالتی غنا را از دست داد تا این بار، اروگوئه، نزدیک به صعود باشد. گل‌نشدن پنالتی ماکسی پریرا از اروگوئه، بذر امید را در دل غنایی‌ها کاشت اما پنالتی دومینیک آدیا نیز توسط موسلرا مهار شد تا با گل‌شدن پنالتی سباستین آبرئو، اروگوئه راهی نیمه نهایی این دوره از جام‌های جهانی شود.

  • ترکیب تیم ملی اروگوئه: فرناندو موسلرا، موریسیو ویکتورینو، دیگو لوگانو (آندرس اسکوتی ۳۸)، خورخه فوسیله، ماکسی پریرا، دیگو پرز، اگیدیو آروالو ریوس، آلوارو فرناندز (نیکولاس لودیرو ۴۶)، ادینسون کاوانی (سباستین آبرئو ۷۶)، دیگو فورلان، لوئیس سوارز
  • سرمربی: اسکار تابارز
  • ترکیب تیم ملی غنا: ریچارد کینگستون، جان منسا، آیزاک وورسا، جان پینتسیل، هانس سارپی، آنتونی عنان، کوین پرنس بواتنگ، کوادو آساموا، ساموئل اینکوم (استفن آپیا ۷۴)، سالی مونتاری (دومینیک آدیا ۸۸)، آساموا جیان
  • سرمربی: میلوان رایواچ
  • پنالتی‌های اروگوئه: دیگو فورلان، موریسیو ویکتورینو، آندرس اسکوتی، ماکسی پریرا، سباستین آبرئو
  • پنالتی‌های غنا: آساموا جیان، استفن آپیا، جان منسا، دومینیک آدیا

اروگوئه و غنا در جام جهانی 2010 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *