بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باورمان نمی‌شود که امروز به خانه می‌رویم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 تیر 1403 | 12:41

تیم ملی اتریش از ترکیه در یک‌هشتم نهایی با نتیجه ۲-۱ شکست خورد و از دور رقابت‌های یورو ۲۰۲۴ کنار رفت. رالف رانگنیک در کنفرانس مطبوعاتی بعد از این مسابقه در مورد بازی تیمش و شکست ناباورانه از ترکیه صحبت کرد.

رانگنیک گفت: «ما زمان کافی برای زدن گل تساوی داشتیم، اما سخت است وقتی دروازه‌بان حریف مانند گوردون بنکس است ! به اندازه کافی از فرصت‌های خود استفاده نکردیم و در دفاع از ضربات ایستگاهی آن‌ها خوب عمل نکردیم. به نظرم وقتی چنین اشتباهاتی مرتکب شوی، مستحق گل خوردن هستی . چهار بازی که ما انجام دادیم، از جمله امروز، بسیار جذاب بودند. همه چیز به طور دقیق پیش نرفت، اما چهار بازی بسیار سرگرم‌کننده و پرتنش بودند. اکنون باید این تجربه‌ها را به لیگ ملت‌ها و سپس به مرحله انتخابی جام جهانی ببریم.»

سرمربی اتریش همچنین عنوان کرد که این نتیچه برایش قابل باور نیست: «من نمی‌توانم باور کنم که امروز به خانه می‌رویم. ما فکر می‌کردیم که سفرمان ادامه خواهد داشت .»

بیشتر بخوانید: ستاره ترک به رونالدو و رونی رسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *