بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای بزرگ : الاتحاد از سپاهان می ترسد !

مجید بصیرت : قطعا الاتحاد از سپاهان در نقش‌جهان هراس دارد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵
سپاهان ؛ مجید بصیرت : قطعا الاتحاد از سپاهان در نقش‌جهان هراس دارد

سرپرست اسبق تیم فوتبال سپاهان و پیشکسوت اصفهان، طلایی‌ها را نماینده ایران دانست و گفت: فدراسیون باید از این تیم به‌ عنوان سپاهانِ ایران حمایت کند، زیرا برای پرچم ایران تلاش می‌کند و حواشی ایجاد شده برای سپاهان بدموقع‌ و ناعادلانه بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مجید بصیرت پیش از دیدار آسیایی سپاهان با الاتحاد به عنوان دومین دیدار لیگ قهرمانان آسیا و نخستین دیدار خانگی‌اش، اظهار کرد:

سپاهان تیم بین‌المللی است و آسیا این تیم را می‌شناسد. قطعا الاتحاد هم از سپاهان در نقش‌جهان هراس دارد. سپاهان می‌تواند در اصفهان الاتحاد را ببرد و پیش از این هم ۳ بر ۲ در خانه حریف این کار را کرده است.

وی افزود:

بازی با الاتحاد یک بازی بین‌المللی است و مسئولان کشور و فدراسیون باید از این تیم به عنوان سپاهانِ ایران حمایت کنند، زیرا برای پرچم ایران تلاش می‌کند.

کارشناس فوتبال اصفهان با اشاره به حواشی ایجاد شده از سوی کمیته انضباطی در هفته‌های اخیر خاطر نشان کرد:

این حواشی ایجاد شده برای سپاهان بدموقع‌ و ناعادلانه بود. البته این اولین بار نیست؛ زمانی که من مدیر تیم بودم هم جریان آب‌های آلوده پیش آمد و حتی بازی فینال از شبکه ۳ پخش نشد. به نظرم الان زمان مناسبی برای پرداختن به حواشی نیست و باید متمرکز بر هدف باشیم.

بصیرت تصریح کرد:

سپاهان تیم بزرگ و سازمان‌یافته‌ای است و تیمی نیست که با شرایط جزئی بهم بریزد.

او همچنین در پایان درباره بازی گذشته طلایی‌ها در عراق، افزود:

در بازی با عراق هم سپاهان یک سروگردن بالاتر بود و بازیکنان جوانش عالی بازی کردند، به هر حال تساوی در خانه حریف، نتیجه بدی نیست.

خرید بلیط اتوبوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *