تمسخر اسپانیول از سوی جرارد پیکه
پیکه : حاضر بودم به دسته دوم بروم ولی برای اسپانیول بازی نکنم

جرارد پیکه از سقوط اسپانیول به دسته دوم فوتبال اسپانیا استفاده کرد و این باشگاه را به باد تمسخر گرفت.
رابطه جرارد پیکه و هواداران اسپانیول هرگز خوب نبوده و او زمانی که با بارسا به ورزشگاه کورنیا میرفت، بارها با انواع توهینها روبهرو میشد.
از توهین به همسر سابقش گرفته تا شعارهایی که در مورد خانواده او سر میدادند باعث شده بود بازی برای پیکه در ورزشگاه اسپانیول ساده نباشد هرچند خود او قبل از دربیها همیشه میگفت که بیتاب حضور در میدان است و از بازی در کورنیا بیشترین لذت را میبرد.
مدافع سابق بارسا که رئیس باشگاه اف سی آندورا در دسته دوم فوتبال اسپانیاست، دیشب در برنامه “افتر کینگ” و در پاسخ به سوالی در مورد سقوط اسپانیول به کنایه گفت:
«اگر غیر از اسپانیول، هیچ تیمی در لالیگا من را نمیخواست، حاضر بودم به دسته دوم بروم ولی برای اسپانیول بازی نکنم. البته بهتر بود این سوال را از من نمیپرسیدید چون جنجال درست می شود. خوشحالم که فصل بعد دو بازی آندورا-اسپانیول، خواهیم داشت و به عنوان رئیس آندورا، این حق را دارم تا به جایگاه ویژه کورنیا بروم. از همین حالا برای آن روز بیتابم.»
لازم به ذکر است که آندورا با قرار گرفتن در رده هفتم دسته دوم اسپانیا، شانس رفتن به پلیآف صعود به لالیگا را از دست داد.


ستاره بارسلونا غایب بزرگ اروگوئه در جام جهانی
علاقه هواداران بارسلونا به جذب ستاره گران قیمت
اصرار مورینیو به جذب گزینه بارسلونا
چراغ سبز ماشین گلزنی به حضور در بارسلونا
اولین واکنش سیلوا به حضور در بارسلونا
طعنه سنگین امباپه به بارسلونا به خاطر رئال مادرید









