نرخ عجیب بلیت دربی ؛ هواداران از صبح در ورزشگاه حاضرند!
هواداران پرسپولیس و استقلال مدعی شدند که نرخ بلیت دربی در بازار سیاه 2 میلیون تومان است

هواداران پرسپولیس و استقلال که از صبح منتظر این جدال حساس هستند از وضعیت بلیت فروشی شکایت دارند و ادعا کرده اند که نرخ بلیت بازی در بازار سیاه به ۲ میلیون تومان هم رسیده است.
صدمین دربی پایتخت از ساعت ۱۶ امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته بیستوهفتم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
* از صبح امروز، هواداران خودشان را به ورزشگاه رسانده بودند تا با باز شدن درها وارد ورزشگاه شوند.
* هواداران از مشکلات سامانه بلیت فروشی و همچنین بازار سیاه انتقاد میکردند و مدعی بودند قیمت بلیتها در بازار سیاه به ۲ میلیون تومان هم رسیده بود.
* با وجود اینکه درخواست شده بود کسی بدون بلیت وارد ورزشگاه نشود، شماری از هواداران بدون بلیت در اطراف ورزشگاه حضور داشتند. یگانهای ویژه و نیروی انتظامی از هواداران میخواستند بدون بلیت وارد مجموعه آزادی نشوند.
* گیتهای ورودی برای تماشاگران دو تیم تفکیک شده، به طوری که هواداران پرسپولیس از درِ شرقی و هواداران استقلال از درِ غربی وارد ورزشگاه میشوند.
* با توجه به اینکه پرسپولیس میزبان بازی است، کانون مشوقین این تیم پرچمهای بزرگ سرخ رنگ را در سکوها نصب کردهاند.
* با وجود اینکه تنها سه، چهار هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند، بازار کُریخوانی بین هواداران داغ است.


دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
سرمربی محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی !! + جزئیات
باشگاه پرسپولیس مدیر مشهور لیگ برتری را نقره داغ کرد + جزئیات
سورپرایز ویژه سیدجلال حسینی برای هواداران پرسپولیس + جزئیات
ستاره پرسپولیس خیال هواداران سرخ را راحت کرد + جزئیات









