دردسر بزرگ ناگلزمان ؛ فدراسیون آلمان وارد می شود
آغاز تحقیقات فدراسیون فوتبال آلمان درباره توهین یولیان ناگلزمان به داور در دیدار با مونشن گلادباخ

فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرده که قصد دارد تحقیقاتی را درباره توهین یولیان ناگلزمان سرمربی بایرن مونیخ، به داور بازی برابر مونشن گلادباخ انجام دهد.
فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرده که قصد دارد تحقیقاتی را درباره توهین یولیان ناگلزمان سرمربی بایرن مونیخ، به داور بازی برابر مونشن گلادباخ انجام دهد.
به گزارش پارس فوتبال، بایرن مونیخ شب گذشته در دیداری از هفته بیست و یکم بوندسلیگا به مصاف بروسیا مونشن گلادباخ رفت و با نتیجه ۲-۳ برابر این تیم شکست خورد.
این نتیجه در حالی به دست آمد که بسیاری انتظار داشتند بایرن پس از نمایش خوب و کسب پیروزی برابر پاری سن ژرمن در دیدار رفت از مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان بار دیگر به به روزهای اوج برگشته باشد اما به نظر میرسد که چنین چیزی هنوز دور از دسترس است.
تصمیمات داور در این بازی که اخراج دایو اوپامکانو در دقیقه هشتم یکی از آنها بود اعتراض بسیاری را از سوی بازیکنان بایرن به همراه داشت و یولیان ناگلزمان هم یکی از کسانی بود که به دلیل اعتراض بیش از حد به داور کارت زرد دریافت کرد.
گفته میشود که او کلمات توهینآمیزی را هم خطاب به داور بازی مطرح کرد که باعث شده حالا فدراسیون فوتبال آلمان به صورت جدی درباره این موضوع تحقیق کند.
هرچند بیلد خبر داده که این مربی جوان آلمانی بلافاصله از داور عذرخواهی کرده و احتمالا همین موضوع باعث خواهد شد که محرومیت جدی برای او در نظر گرفته نشود اما احتمالا جریمه مالی از سوی فدراسیون فوتبال آلمان برای این بازیکن بسیار بالا است.