استارت دوباره کی روش + سند
استارت دوباره کارلوس کیروش با این تیم ملی

شاگردان کارلوس کیروش امروز اولین دیدار خود را با هدایت این مربی در دوره جدید حضورش مقابل اروگوئه برگزار میکنند.
نیمکت تیم ملی فوتبال ایران پیش از فیفادی دوم دستخوش یک تغییر شد و طی آن کارلوس کیروش به جای اسکوچیچ هدایت ملیپوشان را به عهده گرفت. آنها امروز با هدایت مربی پرتغالی مقابل اروگوئه به میدان خواهند رفت.
تیم ملی فوتبال ایران که اردوی خود را در کشور اتریش برپا کرده، روز گذشته آخرین تمرین خود را پیش از بازی با حریف قدرتمند خود از امریکای جنوبی برگزار کرد. کیروش امیدوار است تیمی که در فرصت اندک دور هم جمع کرده، شروع خوبی را برای او در همکاری دوباره با فوتبال ایران رقم بزند.

شاگردان کیروش در حاشیه تمرینی که مثل روزهای قبل، فضایی پرنشاط داشت، یک عکس دسته جمعی به یادگار گرفتند؛ در این عکس، تیمی را میبینید که مربی پرتغالی در اولین روزهای بازگشتش به ایران، نفرات آن را برگزید تا استارت دوباره خود را با آنها بزند.
در فاصله کمتر از دو ماه به شروع جام جهانی ۲۰۲۲ به نظر میرسد که بخش قابل توجهی از لیست تیم ملی برای قطر را همین تیم فعلی تشکیل دهد؛ البته قطعا کیروش چند سورپرایز لحظه آخری هم برای لیست خود کنار گذاشته است.


بازگشت محمدرضا ساکت به فدراسیون فوتبال با یک پست مهم + عکس
بازگشت مدیر جنجالی به فدراسیون فوتبال در سکوت خبری + عکس
جایگاه ایران در پایان روز دوازدهم بازی های آسیایی ۲۰۲۶ مشخص شد + عکس
ترکش های باخت به ازبکستان و روسیه کار خودش را کرد + عکس
خوشگذرانی ستاره استقلالی به دور از اردوی تیم ملی + عکس
قلعهنویی چشم به طارمی دارد؛ تیم ملی به دنبال جبران برابر روسیه









