پشت پرده منتفی شدن حضور شکار امیر قلعه نویی در پرسپولیس مشخص شد
محمد خدابنده لو : با پرسپولیس صحبت کردم اما برای اینکه نیمکتنشین نباشم گل گهر را انتخاب کردم

محمد خدابنده لو بازیکن گل گهر سیرجان مدعی شد که با پرسپولیس صحبت کرده است اما برای اینکه نیمکتنشین نباشد گل گهر را انتخاب کرده است.
گزینه پرسپولیس که در فصل نقل و انتقالات تابستانی به گلگهر پیوست دلیل رد پیشنهاد سرخها را افشا کرد.
محمد خدابندهلو یکی از گزینههای باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی به شمار میرفت که درنهایت راهی تیم گلگهر شد و منتفی شدن انتقال این بازیکن به جمع سرخپوشان حرف و حدیثهای فراوانی را درفضای مجازی علیه خدابندهلو به راه انداخت اما این بازیکن در مصاحبهای به این موضوع واکنش نشان داد.
اما خدابندهلو در گفتوگوی تلویزیونی برنامه شبهای فوتبالی درخصوص نرفتن پرسپولیس گفت:
با پرسپولیس صحبت کردم اما به دلیل سال منتهی به جام جهانی و برای اینکه نیمکتنشین نباشم باشگاه گلگهر را انتخاب کردم.
بازیکن گلگهر ادامه داد:
شایعات زیادی مطرح شد که من بخاطر مسایل مالی به گلگهر رفتم اما دلیل انتخابم فقط و فقط فنی بود و میخواستم بیشتر در زمین مسابقه بازی کنم.
خدابندهلو با اشاره به نوع قراردادش با گلگهر افزود:
سقف قرارداد را رعایت کردم و هیچ آپشنی روی قراردادم نگذاشتم و در آینده با اعلام شدن قراردادها همه متوجه خواهند شد که در مورد من اشتباه فکر کردند.


بازگشت ستاره محبوب پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم پس از گذراندن دوران مصدومیتش
محکومیت همزمان پرسپولیس، سپاهان و استقلال خوزستان به دلیل عدم تطابق آمار بلیت و تماشاگر
غیبت قطعی ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی
رحیم یوسفی با تراکتور از روی ستاره های پرسپولیس و مهدی تارتار رد شد !! + جزئیات
واکنش تلخ حمید درخشان به درگذشت اسطوره فوتبال ایران + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های سرخ









