اتهام بزرگ به کریستیانو رونالدو ؛ ضرب و شتم ستاره یوونتوس!
ماسیمو مائورو : یک بار رونالدو دستش را به سمت یکی از هم تیمی هایش در رختکن یوونتوس بلند کرد

ماسیمو مائورو، هافبک سابق یوونتوس، به انتقاد از رفتار کریستیانو رونالدو در دوران حضور در این باشگاه پرداخته است.
ماسیمو مائورو، هافبک سابق یوونتوس، به انتقاد از رفتار کریستیانو رونالدو در دوران حضور در این باشگاه پرداخته است.
به گزارش پارس فوتبال، کریستیانو رونالدو در سال ۲۰۱۸ و برای شکستن طلسم ناکامی یوونتوس در لیگ قهرمانان راهی این باشگاه شده و علیرغم زدن بیش از ۱۰۰ گل در طول سه سال با لباس این تیم، حتی حضور در نیمه نهایی این تورنمنت را نیز تجربه نکرد. حالا ماسیمو مائورو، هافبک سابق و ایتالیایی یوونتوس، فاش کرد رونالدو در آخرین روزهای حضور در این باشگاه دست روی فدریکو کیهزا، ستاره جوان بیانکونری بلند کرده و حتی آندرهآ پیرلو به همین دلیل این ستاره پرتغالی را نیمکت نشین کرده است.
ماسیمو مائورو گفت:
رونالدو را با مارادونا مقایسه نکنید. در شرایطی که کریستیانو رونالدو در رختکن اصلا محبوبیتی ندارد، دیگو مارادونا بین همه هم تیمی هایش بازیکنی بسیار محبوب بود. یک بار رونالدو دستش را به سمت یکی از هم تیمی هایش در رختکن یوونتوس بلند کرده، فدریکو کیهزا باید شجاعت داشته باشد و این موضوع را به صورت علنی اعلام کند. اصلا به همین دلیل بود آندرهآ پیرلو در آخرین بازی خود روی نیمکت یوونتوس، نام کریستیانو رونالدو را در ترکیب یوونتوس قرار ندارد.
رونالدو برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به تورین رفت و تنها چیزی که به آن نرسید موفقیت در این تورنمنت بود و این بازیکن تنها حضور در مراحل یک چهارم و یک هشتم نهایی را در این باشگاه تجربه کرد.


پیام معنادار نخستوزیر پرتغال درباره کریستیانو رونالدو
واکنش اسطوره آرسنال به عملکرد پرتغال در جام جهانی
کریستیانو رونالدو در آستانه یک تصمیم مهم پس از حذف از جام جهانی + جزئیات
تأکید رونالدو بر تصمیمگیری عاقلانه درباره خداحافظی
بحران نقل و انتقالاتی در باشگاه یوونتوس
بارسلونا جانشین لواندوفسکی را پیدا کرد









