احسان حاج صفی سرانجام به آرزویش رسید
حضور احسان حاج صفی در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال

احسان حاج صفی کاپیتان تیم ملی فوتبال بعد از حواشی ایجاد شده در مجمع انتخاباتی حضور پیدا کرد و حالا در انتخابات شرکت هم می کند.
احسان حاج صفی کاپیتان تیم ملی فوتبال بعد از حواشی ایجاد شده در مجمع انتخاباتی حضور پیدا کرد.
به گزارش پارس فوتبال، احسان حاج صفی کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته یونان را به مقصد ایران ترک کرد تا به عنوان نماینده بازیکنان فوتبال در مجمع حضور داشته باشد. شب گذشته و بعد از لغو ناگهانی انتخابات فدراسیون حواشی و مطالب طنز متعددی درباره حاج صفی مطرح شد اما حالا با برگزاری انتخابات او نیز در مجمع حضور یافته است.
درباره حاج صفی گفته میشد که اگر او نتواند به ایران بیاید، وحید امیری در مجمع حضور یافته و رای خواهد داد اما کاپیتان تیم ملی خود را از یونان به تهران رساند تا در مجمع حضور یابد.
حاج صفی صبح امروز به مرکز همایش های صداوسیما رفت و در مجمع حضور یافت. او رای خود را نیز داخل صندوق خواهد انداخت.


مهدی تاج حرف آخر را درباره پروژه جوان گرایی تیم ملی زد
زمان مراسم تشییع و ترحیم حمید علیدوستی اسطوره اخلاق فوتبال ایران مشخص شد + جزئیات
جلسه مهم قلعهنویی و یحیی گلمحمدی؛ هماهنگی تیم ملی و امید در دستور کار
وعده رویایی یحیی گل محمدی به هواداران فوتبال + جزئیات
نظر تاج درباره احتمال تعویق جام ملتهای آسیا
واکنش تند هواداران پرسپولیس به شایعه باج خواهی زنوزی از فدراسیون فوتبال !! + جزئیات









