افشاگری مدیرعامل جنجالی و پیشین استقلال درباره استراماچونی + سند
احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین استقلال : استراماچونی قصد بازگشت داشت، اما برخی دستورات مانع شد

احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین استقلال با انتشار یک استوری مدعی شد که استراماچونی قصد بازگشت داشت، اما برخی دستورات مانع شد.
مدیرعامل پیشین استقلال مدعی شده که استراماچونی قصد داشته به ایران بازگردد اما برخی دستورات مانع از بازگشت سرمربی ایتالیایی شده است.
احمد سعادتمند یکی از مدیران عامل جنجالی استقلال در سالهای اخیر است. او که با ایدههای بزرگ اقتصادی به این تیم آمد، با فرهاد مجیدی وارد درگیریهای لفظی شدیدی شد بهنحویکه سرمربی آبیها پیش از دیدار فینال جام حذفی برابر تراکتور از سمت خود استعفا داد و با پادرمیانی اطرافیان، به تیم بازگشت.
یکی از اتهامات بزرگ به سعادتمند، مذاکره با آندرهآ استراماچونی در زمان حضور مجیدی روی نیمکت آبیهاست. مسئلهای که منجر به افزایش اختلافات میان دو طرف شد و در نهایت پس از شکست استقلال برابر تراکتور، فرهاد از تیم جدا شد و سعادتمند که به دنبال آوردن این سرمربی ایتالیایی بود، در نهایت خود نیز با حکم هیئتمدیره از سمتش برکنار شد.
حالا و پس از صدور رأی سنگین پرونده استراماچونی، سعادتمند با انتشار یک استوری مدعی شده که سرمربی ایتالیایی حاضر بوده بههمراه خانوادهاش به ایران بازگردد و هدایت استقلال را برعهده بگیرد اما بهعلت برخی کارشکنیها و دستورات بعضی اشخاص، این اتفاق شکل نگرفت.
استوری سعادتمند را در زیر میبینیم:



استوری بامزه فرعباسی پس از برد استقلال ؛ حبیبی یا نورالعین ! + عکس
عملکرد مطمئن دروازهبان استقلال و نقش کلیدی او در بازگشت تیم به مسیر پیروزی در آسیا + عکس
رمز پیروزی استقلال مقابل الشمال قطر چه بود ؟ + عکس
سنگ تمام ویژه پیشکسوتان فوتبال ایران برای استقلال و سهراب بختیاری زاده + عکس
مدیرعامل جدید استقلال نیامده خبرساز شد + عکس
استقلال در عراق تنها نیست ؛ ورزشگاه بصره آبی پوش شد + عکس









