عذرخواهی و اعلام آمادگی ستاره جنجالی پرسپولیس برای جبران
یاسین سلمانی هافبک پرسپولیس: عذر تقصیر دارم و میخواهم گذشته را جبران کنم

یاسین سلمانی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عذر تقصیر دارم و میخواهم گذشته را جبران کنم.
یاسین سلمانی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس، امروز دوشنبه در باشگاه حضور یافت و با دکتر پیمان حدادی، مدیر عامل باشگاه و محسن خلیلی، معاونت امور ورزشی دیدار و گفتگو کرد.
هافبک پرسپولیس در مورد این ملاقات اظهار داشت:
جلسه خوبی بود و این اجازه به بنده داده شد تا با مدیریت محترم باشگاه و معاونت امور ورزشی صحبت کنم و امیدوارم عذرخواهی بنده را پذیرا باشند و برای حضورم در جمع قرمزپوشان با کادر فنی صحبت کنند.
سلمانی افزود:
حق با باشگاه، کادر فنی و هواداران است که از بنده دلگیر باشند و توقعات آنها کاملا به حق است اما قول میدهم در صورت اعتمادی دیگر، آن بازیکنی بشوم که همه انتظار دارند.
یاسین در مورد آمادگی روحی، روانی و جسمانی خود گفت:
من پس از دوره مصدومیت طولانی و سختی که داشتم، در بحران خروج از بند مصدومیت، دچار اشتباه شدم و قطعا نیاز بود که با مشاوره، آن دوران را فراموش کنم اما با تصمیمهای کاملا اشتباه، از مسیر باشگاه و تیم دور شدم و هم اینک، پس از عذرخواهی از مدیریت محترم باشگاه، کادر فنی و هواداران و با پشیمانی، بازگشتم تا با جلب رضایت کادر فنی، در خدمت تیم محبوبم باشم. انسان، گاهی در مسیر زندگی، ورزش و امور کاری، دچار تزلزل و اشتباه میشود و مهم آن است که به اشتباه خود پی برده و در مسیر اصلی قرار گیرد. در حال حاضر با آمادگی کامل روحی، روانی و جسمانی به آغوش باشگاه و تیم محبوبم بازگشتم تا گذشته را جبران کنم و بتوانم با اشتیاق فراوان در خدمت پرسپولیس عزیز باشم.
سلمانی درباره مدت قراردادش نیز عنوان کرد:
یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورت بخشش، با دل و جان در خدمت پرسپولیس خواهم بود.


دعوت از سرمربی پرسپولیس برای شرکت در نشست هیئتمدیره باشگاه
ریکاوری بازیکنان استقلال در بصره پیش از سفر زمینی به اهواز
حفظ ترکیب برنده توسط تارتار برای دیدار حساس پرسپولیس و فجر سپاسی
دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به برد حساس در آسیا









