بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال لغو ادامه رقابت‌ های جام حذفی ایران + جزئیات

جام حذفی فوتبال ایران احتمال دارد نیمه کاره رها شود

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اسفند 1404 | 16:50

در مدل جدید سازمان لیگ برای برگزاری مسابقات فوتبال، احتمال دارد رقابت‌های جام حذفی این فصل نیمه‌تمام باقی بماند و ادامه این مسابقات برگزار نشود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ فوتبال، امروز در یک گفتگوی تلویزیونی درباره سرنوشت جام حذفی اظهار کرد:

در این باره هنوز جمع‌بندی نهایی صورت نگرفت. چند سناریو را بررسی کردیم. اما در حال حاضر تمرکز اصلی ما روی ادامه لیگ برتر است.

رقابت‌های جام حذفی در فصل جاری به مرحله یک‌چهارم نهایی رسید. هشت تیم استقلال، شمس‌آذر، سایپا، گل‌گهر، پیکان، ملوان، خیبر و فولاد خوزستان جواز حضور در این مرحله را کسب کرده‌اند. با این حال شرایط موجود و محدودیت زمانی پیش‌رو، ادامه این مسابقات را با تردید جدی مواجه کرد.

با توجه به زمان اندک باقی‌مانده تا آغاز اردوی تیم ملی و همچنین برنامه سازمان لیگ برای برگزاری متمرکز مسابقات لیگ برتر، به نظر می‌رسد فرصت کافی برای ادامه رقابت‌های جام حذفی فراهم نشود. احتمال نیمه‌تمام ماندن این تورنمنت افزایش یافته است.

در صورتی که جام حذفی در این فصل به پایان نرسد، تکلیف سهمیه‌های فوتبال ایران در رقابت‌های باشگاهی آسیا نیز تغییر خواهد کرد. پیش از این قهرمان جام حذفی به طور مستقیم راهی لیگ قهرمانان آسیا می‌شد. اما در چنین شرایطی احتمال دارد هر سه سهمیه ایران برای فصل آینده لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا از طریق جدول لیگ برتر تعیین شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *