بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بلاتکلیفی ستاره محبوب استقلال در این تیم ادامه دارد

بلاتکلیفی دیدیه اندونگ در تیم فوتبال استقلال ادامه دارد

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اسفند 1404 | 8:22
بلاتکلیفی دیدیه اندونگ در تیم فوتبال استقلال ادامه دارد

دیدیه اندونگ هافبک گابنی تیم فوتبال استقلال همچنان در وضعیت نامشخصی قرار دارد و بازگشت او به جمع آبی‌پوشان هنوز قطعی نشده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دیدیه اندونگ، هافبک گابنی تیم فوتبال استقلال، پیش از پایان نیم‌فصل اول لیگ برتر در فصل بیست‌وپنجم و پیش از ترک تهران برای حضور در تیم ملی فوتبال گابن جهت شرکت در رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا، به دلیل عمل نکردن باشگاه استقلال به تعهدات خود، قراردادش را به صورت یک‌طرفه فسخ کرد.

پس از این اتفاق، مدیران باشگاه استقلال مذاکراتی را با این بازیکن و مدیربرنامه‌های او انجام دادند و در نهایت قرارداد اندونگ تا سال ۲۰۲۸ با آبی‌پوشان تمدید شد.

با این حال، به دلیل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه استقلال، این قرارداد در سازمان لیگ به ثبت نرسید و به همین دلیل استقلال نتوانست از این بازیکن در ادامه مسابقات استفاده کند.

پیش از آغاز جنگ تحمیلی، اندونگ به همراه مدیربرنامه‌های خود وارد تهران شد تا در جلسه‌ای با مدیران باشگاه استقلال درباره وضعیتش گفت‌وگو کند، اما به دلیل شرایط به وجود آمده در کشور، این جلسه نه به صورت حضوری و نه به شکل آنلاین برگزار نشد.

در حال حاضر، تیم حقوقی باشگاه استقلال پیگیر وضعیت این بازیکن است، اما با وجود این پیگیری‌ها، دیدیه اندونگ همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برد و وضعیت نهایی او مشخص نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *