مدافع استقلال ارتشی شد!
رستم آشورماتوف به استقلال : ارتش آبی

رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال، این تیم را به ارتش تشبیه کرد.
دربی پایتخت مساوی شد تا استقلال و پرسپولیس حالا ذهن خودشان را معطوف به ادامه رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی بکنند ولی کرکریهای فضای مجازی همچنان میان هواداران و البته گروهی از بازیکنان این دو تیم ادامه دارد.
در همین راستا رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال که حالا تکلیف تیم ملی کشورش در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ هم مشخص شده، دقایقی قبل با انتشار یک عکس تیمی از استقلال قبل از آغاز دربی پایتخت، به این تیم لقب «ارتش آبی» داد و یک قلب آبی هم کنارش گذاشت تا علاقه خود به استقلال را نشان بدهد. او همچنین در فضای مجازی از طرفداران استقلال بابت حمایتشان نیز تشکر کرد.
رستم آشورماتوف همراه با ازبکستان کمتر از ۷ ماه دیگر باید مقابل تیمهایی همچون پرتغال و کلمبیا در جام جهانی صف آرایی کند. رقبایی که جدال با آنها قطعاً به معنای واقعی کلمه دشوار خواهد بود.



فرصت طلایی ستاره محبوب پرسپولیس با مصدومیت خدابندهلو برای حضور دوباره در اسکواد این تیم + عکس
ورود همزمان دو ستاره محبوب استقلال به زمین و هدیه پیروزی به این تیم + تصاویر
احتمال حضور ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب ثابت این تیم برابر فجر سپاسی + عکس
آقای کاپیتان در استقلال تاریخ ساز شد !! + سند
پشت پرده ملاقات امیر قلعه نویی با سرمربی محبوب پرسپولیسی چه بود ؟ + عکس
مقصد جدید حردانی در فوتبال ایران مشخص شد + عکس









