بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

افشاگری ترسناک الگوی هادی چوپان ، قهرمان بدنسازی + کلیپ وایرال شده

عباس مهدوی قهرمان پیشین بدنسازی : سلامتی بزرگترین و برترین چیز است و بدنسازی حرفه ای به سلامتی آسیب می زند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 | 16:08


عباس مهدوی بدنساز مشهور سلامتی را بزرگترین و برترین چیز می‌داند و عنوان می‌کند تا آن را از دست ندهیم متوجه آن نخواهیم شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

عباس مهدوی از قهرمانان خوش‌استایل سال‌های نه‌چندان دور پرورش‌اندام ایران و از الگوهای هادی چوپان است.

وی اکنون در حوزه مربیگری فعالیت می کند و تاکنون قهرمانان زیادی را در رشته‌های فیزیک کلاسیک و پرورش اندام و بادی کلاسیک در سطح جهان و آسیا معرفی کرده است.

عباس مهدوی این بدنساز مشهور سلامتی را بزرگترین و برترین چیز می‌داند و عنوان می‌کند تا آن را از دست ندهیم متوجه آن نخواهیم شد.

وی در مصاحبه ای عنوان کرد :

بدنسازی ورزش خیلی بی رحمی است، اگه به صورت حرفه ای قصد دارید دنبال کنید باید بدانید که باعث آسیب به سلامت شما می شود.

در حد ابتدایی و آماتور مشکلی ندارد که بدنسازی انجام دهید اما به ورت حرفه ای خیلی به بدن فشار می آورد.

کلیپ کامل این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.

 


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *