بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

افشاگری عجیب علیرضا منصوریان درباره یاغی پرسپولیس خبرساز شد + کلیپ وایرال شده

علیرضا منصوریان در واکنش به حضور علیرضا بیرانوند در تیم ملی در برنامه 404 شبکه نسیم 26 اسفند 1403 : علیرضا بیرانوند رفتنش به تیم ملی را بعد از خدا فقط مدیون من است

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 اسفند 1403 | 18:47


علیرضا منصوریان سرمربی پیشین استقلال گفت : علیرضا بیرانوند رفتنش به تیم ملی را بعد از خدا، فقط مدیون من است او به همراه مرتضی پورعلی گنجی و وحید امیری را من خودم شخصا به محل تمرین تیم ملی بردم و تحویل کارلوس کی‌ روش دادم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علیرضا منصوریان که دوران اوج مربیگری خود را در نفت تهران تجربه کرد، توانست فوتبالیست‌هایی را به لیگ برتر و تیم ملی معرفی کند.

در مقطعی این صحبت تایید نشده مطرح شد که منصوریان برای اینکه بیرانوند به تیم ملی دعوت نشود، به عمد او را نیمکت نشین کرده است.

منصوریان که میهمان برنامه تلویزیونی ۴۰۴ از شبکه نسیم بود، یک ماجرای جنجالی را به طور قاطع تکذیب کرد.

سرمربی پیشین نفت تهران در این باره گفت:

علیرضا بیرانوند رفتنش به تیم ملی را بعد از خدا، فقط مدیون من است. او به همراه مرتضی (پورعلی گنجی) و وحید امیری را من خودم شخصا به محل تمرین تیم ملی بردم و تحویل کارلوس کی‌روش دادم.

او البته بدون هیچ توضیح بیشتری به این نکته اشاره کرد که این حضور بدون دردسر هم نبوده است:

بیرانوند و مرتضی و وحید را با دست خودم به تیم ملی بردم. ما حتی در اردو یک درگیری بسیار بد با دستیاران آقای کی‌ روش داشتیم.

منصوریان به این سوال که آیا درست است بیرانوند به او پیامی داده با این ادبیات که “دیدی به تیم ملی رفتم؟”، این توضیح را داد:

پیامک نداد. من برای اولین بار به یک شاگردم زنگ زدم چون پنالتی رونالدو را گرفت. بعد از جام جهانی بود که از شمال برمی‌گشتم، به بچه‌ها گفتم یک زنگ به بیرانوند بزنم که پنالتی رونالدو را گرفته. تا زنگ زدم او هم گفت دیدی بابت پنالتی به من زنگ زدی؟ دیدی من پنالتی را گرفتم؟

کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *