برنامه ویژه گاریدو برای دیدارهای حساس پرسپولیس + تصاویر
گزارش تصویری تمرین امروز پرسپولیس به مدت ۱۰۰ دقیقه در غیاب ملیپوشان

تیم فوتبال پرسپولیس برای آمادگی کامل در شروع مجدد مسابقات، تمرین امروز جمعه را در غیاب ملیپوشان به مدت ۱۰۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی و در یک برنامه سنگین زیر نظر کادر فنی انجام دادند.
تیم فوتبال پرسپولیس برای آمادگی کامل در شروع مجدد مسابقات. تمرین امروز را به مدت ۱۰۰ دقیقه و در یک برنامه سنگین زیر نظر کادر فنی انجام دادند.
بازیکنان پرسپولیس ابتدا به مدت ۳۵ دقیقه در سالن بدنسازی حضور یافتند و پس از انجام حرکات کششی، نرمشی و بدنسازی به طور اختصاصی برای هر بازیکن، وارد زمین چمن شدند. و برنامههای کادر فنی را به اجرا گذاشتند.
بازیکنان طبق برنامه کادر فنی، پاسکاریهای کوتاه و ترکیبی را در برنامه داشتند و پس از آن، به سه گروه تقسیم شدند. یک گروه در گوشهای از زمین به حفظ توپ پرداخت و دو گروه دیگر نیز به فوتبال دروازه نزدیک روی آوردند که طی آن، جای سه گروه در طول برنامه، تغییر میکرد.




فرصت طلایی ستاره محبوب پرسپولیس با مصدومیت خدابندهلو برای حضور دوباره در اسکواد این تیم + عکس
ورود همزمان دو ستاره محبوب استقلال به زمین و هدیه پیروزی به این تیم + تصاویر
احتمال حضور ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب ثابت این تیم برابر فجر سپاسی + عکس
آقای کاپیتان در استقلال تاریخ ساز شد !! + سند
پشت پرده ملاقات امیر قلعه نویی با سرمربی محبوب پرسپولیسی چه بود ؟ + عکس
مقصد جدید حردانی در فوتبال ایران مشخص شد + عکس









