برنامه ویژه گاریدو برای دیدارهای حساس پرسپولیس + تصاویر
گزارش تصویری تمرین امروز پرسپولیس به مدت ۱۰۰ دقیقه در غیاب ملیپوشان

تیم فوتبال پرسپولیس برای آمادگی کامل در شروع مجدد مسابقات، تمرین امروز جمعه را در غیاب ملیپوشان به مدت ۱۰۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی و در یک برنامه سنگین زیر نظر کادر فنی انجام دادند.
تیم فوتبال پرسپولیس برای آمادگی کامل در شروع مجدد مسابقات. تمرین امروز را به مدت ۱۰۰ دقیقه و در یک برنامه سنگین زیر نظر کادر فنی انجام دادند.
بازیکنان پرسپولیس ابتدا به مدت ۳۵ دقیقه در سالن بدنسازی حضور یافتند و پس از انجام حرکات کششی، نرمشی و بدنسازی به طور اختصاصی برای هر بازیکن، وارد زمین چمن شدند. و برنامههای کادر فنی را به اجرا گذاشتند.
بازیکنان طبق برنامه کادر فنی، پاسکاریهای کوتاه و ترکیبی را در برنامه داشتند و پس از آن، به سه گروه تقسیم شدند. یک گروه در گوشهای از زمین به حفظ توپ پرداخت و دو گروه دیگر نیز به فوتبال دروازه نزدیک روی آوردند که طی آن، جای سه گروه در طول برنامه، تغییر میکرد.




ژست جالب بیرانوند پس از برد شیرین تراکتور برابر پرسپولیس + عکس
پرسپولیس پاسخ اقدام جنجالی استقلال را داد !! + سند
استقلال علیه پرسپولیس شد؛ اقدام جنجالی رسانه آبی ها + سند
پیام مهم ستاره خارجی استقلال برای هواداران سوژه شد + سند
ستاره محبوب هواداران استقلال آماده آتش بازی در لیگ برتر + سند
تصویر دیده نشده از فوق ستاره استقلال در دیدار مقابل سپاهان + سند









