بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خطر از بیخ گوش امباپه رد شد + عکس

تکل خطرناک امباپه در دیدار برابر تولوز و خم شدن زانویش

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 | 15:32
امباپه ؛ تکل خطرناک امباپه در دیدار برابر تولوز و خم شدن زانویش

در بازی یکشنبه شب برابر تولوز چیزی نمانده بود کیلیان امباپه رباط صلیبی بدهد و رویای رئال برای او تمام شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ساعاتی پس از اینکه امباپه اعلام کرد آخرین بازی خانگی خود را به‌عنوان بازیکن پاری سن ژرمن مقابل تولوز در پارک دو پرنس انجام خواهد داد، این بازیکن نقش اول صحنه‌ای شد که قلب فلورنتینو پرز و همه هواداران رئال مادرید را لرزاند.

یکشنبه شب پاری سن ژرمن در زمین خود ۱-۳ شکست خورد، در دیداری که امباپه تک گل پاریس را زد، اما او در یک صحنه زنگ خطر را به صدا در آورد.

واقعا چیزی نمانده بود امباپه دچار یک مصدومیت شدید شود. در مبارزه برای تصاحب یک توپ، ستاره فرانسوی یک حرکت خطرناک انجام داد که در آن زانویش کاملا خم شد. اقدامی که اغلب با آسیب‌های شدید صلیبی همراه می‌شود ولی خوشبختانه این‌بار برای او به خیر گذشت و تا پایان نیز در زمین ماند.

امباپه ؛ تکل خطرناک امباپه در دیدار برابر تولوز و خم شدن زانویش

با این حال امباپه امروز در تمرین پی اس جی شرکت نکرد و گفته شده مشکل همسترینگ دارد. اکنون باید دید او به فینال جام حذفی برابر لیون خواهد رسید یا خیر.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *