بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فرار تراکتور از منطقه خطر با عبور از هوادار

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۱

تراکتور برتری مهمی مقابل هوادار بدست آورد و با این ۳ امتیاز دیگر خطر سقوط این تیم را تهدید نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، تیم فوتبال تراکتور که در لیگ بیست و یکم تا کنون موفق به کسب نتایج قابل قبولی نشده است، شب گذشته موفق شد در دیداری پرگل و جذاب مقابل هوادار تهران با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی برسد و بعد از برتری مقابل مس رفسنجان این دومین پیروزی تراکتوری‌ها از زمان آمدن ارطغرول ساغلام روی کار بود.

تراکتور در ۴ بازی گذشته خود با هدایت ساغلام یک تساوی، دو شکست و تنها یک پیروزی کسب کرده بود و شرایط این تیم در جدول هم قابل قبول نبود و یکی از گزینه های سقوط به لیگ دسته اول محسوب می‌شد.

تراکتور حالا با برتری در دیدار روز گذشته و با توجه به تساوی نفت مسجد سلیمان و فجر سپاسی که دو تیم دیگر گزینه سقوط هستند توانست فاصله ۷ امتیازی با منطقه خطر سقوط ایجاد کند و به نوعی برتری مقابل هوادار این تیم را از خطر سقوط نجات داد.

تراکتور در حال حاضر با ۲۴ امتیاز از ۲۶ بازی در جایگاه ۱۳ جدول قرار دارد و فجرسپاسی و شهرخودرو با ۱۷ و ۱۵ امتیاز در قعر جدول نزدیک ترین تیم ها به منقطه سقوط هستند. انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *