بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

غیبت گل محمدی در تمرین پرسپولیس

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 فروردین 1401 | 14:20

به گزارش ایرنا، تیم فوتبال پرسپولیس طبق برنامه اعلام شده از سوی کادر فنی، امروز (دوشنبه) دو جلسه تمرینی را در برنامه داشتند. سرخپوشان در تمرین نوبت صبح امروز (دوشنبه) به بدنسازی پرداختند.

 تمرین صبح دوشنبه قرمزپوشان از  ساعت ۱۰:۳۰ آغاز شد و طی آن، بازیکنان به مدت یک ساعت زیر نظر کادر فنی به انجام برنامه‌های بدنسازی خود پرداختند.

در این جلسه تمرینی، همه بازیکنان حاضر بودند و فقط فرشاد فرجی و وحید امیری به دلیل مصدومیت، زیر نظر کادر پزشکی تیم، برنامه‌های اختصاصی خود را دنبال می‌کنند.

پرسپولیس در نوبت بعدازظهر هم برنامه‌های تیمی و تاکتیکی خود را در زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی پیگیری خواهد کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس در اولین دیدار خود پس از تعطیلات روز چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *