بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عباس‌نیک: فدراسیون دوومیدانی عملکرد قابل قبول داشته/ بعضی انتقادات غرض‌ورزانه است

منبع : خبرگزاری میزان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۷:۴۹

امید عباس‌نیک در گفت‌وگو با میزان، در خصوص شرایط این روز‌های فدراسیون دوومیدانی اظهار داشت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی که در تمام جامعه در این چند سال اخیر وجود دارد هر کسی از عهده ریاست فدراسیون دوومیدانی بر نمی‌آید، اما خداراشکر با وجود کم کاستی‌ها تاکنون مسئولان فدراسیون به خوبی از عهده این وظیفه سنگین بر آمده‌اند به آنها خداقوت و خسته نباشید می‌گویم.

وی افزود: در این مدت با برنامه‌ریزی خوبی که فدراسیون‌ انجام داده تعادل و بالانس خوبی هم برای تمرینات ورزشکاران ایجاد شده و این کمک کرده دوومیدانی‌کاران‌ بهتر تمرینات خود را پیگیری کنند. از این بابت باید از رییس و دبیر فدراسیون کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم که سعی دارند بهترین شرایط را برای ورزشکاران ایجاد کنند.

مربی تیم ملی دوومیدانی درباره حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی عنوان کرد: برای بازی‌های کشور‌های اسلامی منتظر هستیم تا رکورد‌های ورودی تعیین شود. هر چند که ما موظف هستیم از تصمیمات مسئولان‌ تمکین‌کنیم. اکنون خیلی دیگر از رشته‌های ورزشی برای اعزام ورزشکاران خودشان‌پول دریافت می‌کنند، اما در فدراسیون دوومیدانی این‌اتفاق وجود ندارد و خود فدراسیون تمام هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. این یک دلگرمی خوبی برای ورزشکاران است تا بدون‌دغدغه تمرین کنند و تنها به فکر موفقیت باشند. شاید پس از چند سال این تنها دوره‌ای است که فدراسیون توانسته عملکرد قابل قبول داشته باشد.

وی درباره شرایط محمد معتمدی، گفت: خداراشاکرم که شاگردم بالاخره پس از دو سال تمرین پر فشار و مستمر توانست از حد نصاب پنج متر عبور کند و این نشانه خوبی است که توانسته پیشرفت‌های خوبی را در این مدت کوتاه به دست بیاورد. ان‌شاءالله به این روند خوب خود ادامه دهد تا در ابتدا ورودی بازی‌های آسیایی هانگژو را بگیرد و سپس با یک برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم در آنجا بهترین عملکرد را داشته باشیم.

عباس‌نیک در پایان با انتقاد از رفتار برخی اشخاص برای ایجاد تفرقه در دوومیدانی، خاطرنشان کرد: آن‌هایی که انتقاد می‌کنند واقعاً از روی غرض‌ورزی دست به این‌ کار می‌زنند و تنها با این‌کار می‌خواهند از فدراسیون باج خواهی کنند. فکر می‌کنند فدراسیون ارثیه ابا اجدادی آنهاست. در این شرایط سخت فدراسیون توانسته تا حد زیادی به ورزشکاران اهمیت دهد. بیشتر بخوانید: مرادی: فدراسیون دوومیدانی بیشتر حمایت کند/ می‌خواهم در بازی‌های آسیایی بهترین زمان را ثبت کنم  

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *