بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تعریف قهرمان کشتی جهان و المپیک از یک سریال؛ یاغی تأیید شد!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳

قهرمان سابق کشتی جهان درباره سریال «یاغی» و صحنه‌های مربوط به کشتی در این مجموعه صحبت کرد.

به گزارش طرفداری، علیرضا حیدری پیشکسوت کشتی که با نقش‌آفرینی در فیلم «من یک ایرانی‌ام» به کارگردانی محمدرضا آهنج، حضور در سینما را هم تجربه کرده، تأکید کرده سریال «یاغی» را کامل ندیده، اما بر اساس تصاویری از سریال که در شبکه های اجتماعی دیده اعتقاد دارد نمایش علی شادمان با دوبنده یک کشتی گیر توانسته برای مخاطبان ایجاد جذابیت کند.

او در این باره که گفته می شود سریال «یاغی» باعث افزایش علاقمندی به کشتی شده، اظهار داشت:

نه من ندیدم. ولی تعریفش را زیاد شنیدم و شنیدم که از آن استقبال هم شده و درباره کشتی هایش هم زیاد حرف می زنند.

قهرمان سابق کشتی جهان و دارنده مدال‌های نقره و برنز المپیک در پاسخ به این سؤال که آیا به نظرتان این اتفاق ها به اوج گیری کشتی کمک می کند، گفت:

قطعا به این کارها نیاز داریم. الان مدام می‌گویند چرا قهرمان نوجوان‌های ما فلان ستاره یا هنرپیشه خارجی هستند. خب ما کی ستاره ساختیم از بچه های خودمان؟ کی چیزی ساختیم که برای مردم جذاب باشد؟ هدف گذاری رسانه های ما چیز دیگری است، بعد وقتی جامعه انتخاب اشتباه می‌کند می‌گویند چرا؟ مثلا می‌گویند چرا انتخاب بچه ما یک قهرمان یا کسی در اروپا است؟ شما چه کار کردید که بچه این انتخاب را نکند؟ چه چیزی کاشتی که درو کنی؟ برنامه سازی نمی کنند، پولی هم بابت چیزی نمی دهند و جلوی تبلیغات را هم می گیرند.

او ادامه داد:

وظیفه رسانه است که برنامه سازی کند و ما چون مدیرانمان یا تنبل هستند یا تعصب ندارند یا خسیس هستند و نمی خواهند پول خرج کنند، برنامه هایی را می سازند که برایشان دیکته می کنند. یک دوربین می گذارند در استادیوم آزادی و همین. اگر واقعا می‌خواهی در فرهنگ جامعه تاثیر بگذاری باید کار کنی، فکر کنی و آمپر بسوزانی. این که این سریال آمده و طرفدار پیدا کرده و مردم هم می بینند ، می تواند به نفع کشتی شده باشد نمی توانم با قاطعیت بگویم چون، سریال را ندیدم. ولی این که مردم دوست دارند حتما خوب است. هدف‌گذاری باید درست باشد، نباید اغراق کنیم. باید تصویری باور پذیر و قابل باور به مردم بدهیم.

حیدری با اشاره به ساخت فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی تصریح کرد:

مثلا در مورد تختی هم فیلم ساختند، تختی هم بسیار بزرگ است اما در نشان دادن او هم اغراق شده است. پوریای ولی را هم طوری بزرگ کردیم که باورش برای نوجوان ها سخت باشد. ما بعضی وقت ها اسطوره ها را آن قدر بزرگ می‌کنیم که بقیه را تحقیر می‌کنیم. این درست نیست . باید طوری بسازیم که باور پذیر باشد. امیدوارم در این سریال این اتفاق افتاده باشد.

او در خصوص بازی علی شادمان در نقش یک کشتی‌گیر خاطرنشان کرد:

اینستاگرام که ندارم اما بعضی از تیزرهایش که فکر کنم تبلیغاتی هستند را دیدم. البته این ها خیلی کوتاه هستند ولی صحنه های کشتی اش را در همین حد دیدم.

پیشکسوت کشتی در پاسخ به این سؤال که آیا قسمت های مربوط به مسابقه کشتی از نظر او خوب درآمده یا نه، گفت:

از نظر فن و تاکتیک کشتی که خب قطعا وقتی من کشتی گیر می بینم، با کشتی واقعی تفاوت دارد. چون صحنه ها را چند هنرپیشه دارند اجرا می کنند و واقعا کشتی گرفتن برای شان سخت است. هنرپیشه ای این صحنه ها را بازی می کند که کشتی گیر نیست. ولی برای مردم عادی قابل باور است. طوری ساخته شده که مردم آن را پذیرفتند. بعضی دیالوگ هایش بامزه و طبیعی و خوب بود. این صحنه ها باید طوری باشد که مردم باورش کنند و حس کنند کشتی می بینند. قطعا من کشتی گیر وقتی می بینم نظرم فرق می کند.

او ادامه داد:

همان طور که مثلا وقتی تام کروز هواپیمای f۱۴ را می‌راند شاید از نظر یک خلبان تمام کارهایش درست به نظر نیاید یا ایراداتی بگیرد اما اگر برای مردم باورپذیر باشد یعنی موفق بوده است. از نظر من این کار برای عموم مردم و به‌خصوص بچه ها خوب است چون به کشتی علاقه‌مند می شوند. از نظر من فدراسیون کشتی باید بودجه هایی را برای ساخت این سریال ها در نظر بگیرد. بالاخره باید علاقه‌مندی ایجاد شود.

حیدری یادآور شد:

وزارت فرهنگ و ارشاد هم باید این کار را برای رشته هایی مثل فوتبال و تکواندو که اینجا پتانسیل رشد دارد انجام بدهد. باید قهرمان های مان را تبلیغ کنیم. موضوع این است که موضوعات سیاسی باعث شده تا مسئولان از پرداختن به قهرمان های ورزشی و تبلیغ شان بترسند. برای اینکه این بچه ها وقتی اسم در می کنند به شورای شهر یا این طور فضاها می روند و رأی می آورند که خوشایند سیاسی ها نیست، برای همین سیاسی ها می گویند نباید این هارا بزرگ کرد. چون آنها را رد می کنند، می گویند ورزشکار نباید سیاسی باشد.

او در پایان گفت:

اسطوره سازی در ورزش درست است، اما بعضی ها خوششان نمی آید. در حالی که نمی گویند خودشان چه عملکردی داشتند که در وقت انتخاب، مردم ورزشکاران را به آنها ترجیح می دهند. درستش این است که به یک ورزشکار اهمیت بدهی که در آن ورزش بماند ولی باید بررسی کرد که چرا یک ورزشکار به آن سمت سیاسی می رود و چرا مردم در مقابل سیاسیون، ترجیح شان آن ورزشکار می شود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *