افشاگری از پشت پرده عدم توافق کیروش با مصر/ پای ایران در میان است
منبع : خبرورزشی
خبرورزشی – فدراسیون فوتبال مصر شب گذشته بعد از جلسه با کارلوس کیروش سرمربی پرتغالی اش اعلام کرد طرفین به توافق نرسیدند و ادامه همکاری ممکن نیست.
شبکه «اسکای نیوز» عربی در گزارشی به پشت پرده عدم توافق کارلوس کیروش برای ادامه همکاری با فدراسیون فوتبال مصر پرداخت.
این شبکه معتبر عربی در این زمینه نوشت: کارلوس کیروش با فدراسیون فوتبال مصر برای ادامه همکاری به دو دلیل توافق نکرد. دلیل اول مرد پرتغالی درخواست فدراسیون فوتبال مصر به کاهش دستمزد ماهیانه اش بود.
فدراسیون مصر به دلیل عدم صعود تیم ملی این کشور به جام جهانی و ناکام ماندن کیروش در این ماموریت بزرگ درخواست کرد تا دستمزد مربی پرتغالی کاهش پیدا کند و در این صورت ادامه همکاری میسر خواهد بود. اما در مقابل کیروش به شدت با این درخواست مصری ها مخالفت کرد.
دومین دلیل کیروش برای عدم توافق با فدراسیون مصر برای ادامه همکاری دریافت پیشنهادی از تیم ملی یک کشور راه یافته به جام جهانی(ایران) بود.
پیش از این سایت الکوره مدعی شد کیروش از تیم های ملی ایران، استرالیا، عراق و تونس پیشنهاد دریافت کرده است. مربی پرتغالی سابقه ۷ سال مربیگری در تیم ملی کشورمان را در کارنامه اش دارد.


ترکیب بلژیک برای دیدار با ایران مشخص شد
۱۱ بازیکن ایران مقابل بلژیک را بشناسید
تأکید کریس وود بر تفاوت سبک بازی مصر و ایران
ورود فدراسیون فوتبال به حواشی محمد محبی
نمایش بیرانوند فاجعه خط دفاعی را کامل کرد
واکنش تیری آنری به شادی گل خبرساز محمد محبی









