خبرورزشیگردی| حبیب کاشانی خط داد تا به من فحاشی کنند/ قبل از انقلاب هم پرسپولیسی بودم
منبع : خبرورزشی
مدیرعامل اسبق پرسپولیس اعتقاد داشت دعوت حبیب کاشانی سناریویی بوده برای اینکه جو ورزشگاه را علیه او نشان دهند.
پرسپولیس در پاییز سال ۱۳۸۸ دوباره شاهد تحولات مدیریتی بود و عباس انصاریفرد رفت تا حبیب کاشانی بار دیگر سمت مدیرعاملی این باشگاه را بر عهده بگیرد.
این اتفاق بهشدت باعث عصبانیت انصاریفرد و موضعگیری صریح او علیه کاشانی شد. مدیرعامل فقید پرسپولیس طی مصاحبهای که ۱۷ آبان سال ۱۳۸۸ منتشرش کردیم، حرفهای تندی علیه کاشانی زد:
- قبل از اینکه از سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس برکنار شوم، به بازی تیم ملی فوتسال در سالن ۱۲هزار نفری دعوت شدم و آقای سعیدلو، رئیس وقت سازمان تربیت بدنی هم آنجا حضور داشت. در جریان همان مسابقه حبیب کاشانی به بوقچیها خط داده بود تا مقابل چشم علی سعیدلو علیه من شعار بدهند!
- یکی از نزدیکان حبیب کاشانی زنگ زد و مرا دعوت کرد. او گفت آقای کاشانی میخواهد در سالن ۱۲هزار نفری شما را ببیند اما به محض اینکه وارد آنجا شدم، تمام ورزشگاه علیه من شعار دادند تا فضا برای بازگشت آقایان مهیا شود! این یک سناریوی ازقبلتعیینشده بود تا خرابم کنند.
- آقایان هر کاری کردند که برگردند ولی من عاشق پرسپولیس هستم و از قبل از انقلاب این تیم را دوست داشتم.
بیشتر بخوانید: شیث رضایی: هیچ کار زشتی نکردم، فقط قلقلک بود/ فردوسیپور بهخاطر آن عذرخواهی از من کینه به دل دارد!



تلاش مس شهربابک برای خروج از بحران با گزینه کادر فنی پرسپولیس
هشدار جدی حمید درخشان به سرمربی پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات
برنامهریزی کادر فنی پرسپولیس برای حفظ آمادگی تیم در تعطیلات لیگ
تصمیمگیری کمیته انضباطی و هیئتمدیره پرسپولیس درباره آینده ستاره محبوب این تیم
مجمع سالیانه پرسپولیس و فرصت تصمیمگیری درباره ساختار مدیریتی باشگاه
پشت پرده جلسه مهم مهدی تارتار با مدیران پرسپولیس









