بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هشدار به مدعیان قهرمانی لیگ برتر؛ این تیم بدون ارائه بازی درخشان هم می‌تازد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۲

دنی مورفی با اشاره به صدرنشینی مقتدرانه آرسنال و کسب نتایج درخشان این تیم بدون ارائه بهترین نمایش‌هایش، به رقبای توپچی‌ها درباره قدرت شاگردان آرتتا هشدار داد.

دنی مورفی معتقد است رقبای آرسنال در کورس قهرمانی لیگ برتر باید نگران باشند؛ چراکه شاگردان میکل آرتتا با وجود فاصله داشتن از بهترین فرم خود، نتایج درخشانی کسب کرده و اختلافشان را در صدر جدول به ۶ امتیاز رسانده‌اند.

پیروزی آرسنال و لغزش منچسترسیتی

آرسنال روز شنبه در دیداری دشوار با نتیجه یک بر صفر هال را شکست داد و جایگاهش را در صدر جدول لیگ برتر مستحکم‌تر کرد. مارتین اودگارد با به ثمر رساندن تنها گل مسابقه، سه امتیاز ارزشمند دیگری برای توپچی‌ها به ارمغان آورد.

در مقابل، منچسترسیتی در ورزشگاه سیتی گراند برابر ناتینگام فارست غافلگیر شد و شکست خورد. لیام دلاپ نقش مهمی در پیروزی میزبان داشت تا سیتی سومین شکست متوالی خود در لیگ برتر را تجربه کند و آرسنال اختلافش را به ۶ امتیاز افزایش دهد.

برایتون تنها تیمی است که در فصل جاری موفق به شکست آرسنال شده است. این تیم نیز با میزبانی از برنتفورد در ورزشگاه آمکس، به دنبال نزدیک‌تر شدن به صدر جدول خواهد بود.

رقبا باید نگران آرسنال باشند

دنی مورفی پس از نتایج این هفته لیگ برتر، وضعیت آرسنال را هشداری جدی برای سایر مدعیان قهرمانی دانست. به اعتقاد هافبک سابق فوتبال انگلیس، تیم آرتتا با وجود اینکه در بخش زیادی از فصل هنوز نمایش‌های ایده‌آلی نداشته، توانسته امتیازهای زیادی جمع‌آوری کند و با اقتدار در صدر جدول قرار بگیرد.

مورفی در برنامه «Match of the Day» شبکه بی‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم چیزی که باید سایر تیم‌ها را نگران کند، تعداد پیروزی‌ها و امتیازهای آرسنال است؛ آن‌ها در حالی به این آمار رسیده‌اند که واقعاً چندان خوب بازی نکرده‌اند. شاید در دیدار مقابل چلسی فوق‌العاده بودند، اما به‌جز آن مسابقه، در سایر بازی‌ها به‌سختی به پیروزی رسیده‌اند.»

آرسنال در مسیر قهرمانی

توپچی‌ها در ۱۰ هفته ابتدایی لیگ برتر ۲۷ امتیاز کسب کرده‌اند؛ آماری که از نگاه مورفی، نشانه‌ای جدی از شانس بالای این تیم برای قهرمانی است. هافبک سابق لیورپول و تاتنهام در این باره اظهار داشت: «تیمی که پس از ۱۰ مسابقه ۲۷ امتیاز داشته باشد، معمولاً در پایان فصل قهرمان می‌شود.»

مورفی همچنین معتقد است آرسنال هنوز ظرفیت پیشرفت بیشتری دارد و نمایش‌های بهتری از این تیم در راه است. او تأکید کرد: «این تیم هنوز چیزهای بیشتری برای ارائه دارد و در این مورد هیچ شکی نداشته باشید.»

برنامه دشوار توپچی‌ها پس از وقفه ملی

آرسنال پس از پایان وقفه بازی‌های ملی، برای حفظ صدرنشینی باید در دیداری خارج از خانه به مصاف نیوکاسل برود. این مسابقه در ورزشگاه سنت جیمز پارک برگزار خواهد شد و آزمون دشواری برای شاگردان آرتتا خواهد بود.

توپچی‌ها تنها سه روز پس از این مسابقه، در لیگ قهرمانان اروپا میزبان بوروسیا دورتموند خواهند بود. در ادامه نیز باید در شمال لندن از منچسترسیتی پذیرایی کنند؛ دیداری حساس که می‌تواند تأثیر مستقیمی بر سرنوشت رقابت قهرمانی لیگ برتر داشته باشد.

همچنین بخوانید: اعتراف آرتتا به معضل گلزنی آرسنال؛ زیادی دنبال زیبایی هستیم!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *