بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصادف تیم بسکتبال زنان آکادمی سحر / اتوبوس بازیکنان چپ کرد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۳۵

اتوبوس حامل بازیکنان و اعضای کادر تیم بسکتبال سحر آکادمی در مسیر بازگشت از آبادان به تهران دچار سانحه و واژگون شد.

اتوبوس تیم بسکتبال زنان آکادمی سحر پس از برگزاری دیدار مقابل تیم پالایش نفت آبادان و در مسیر بازگشت به تهران دچار حادثه شد.

در پی این سانحه، تعدادی از بازیکنان و اعضای کادر تیم در بیمارستان شوش و تعدادی دیگر در بیمارستان گلستان اهواز بستری شده‌اند.

محسن روشن‌ضمیر، رئیس هیئت بسکتبال استان خوزستان، به همراه دبیر و نایب‌رئیس هیئت و همچنین مسئولانی از اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان در محل حضور دارند و پیگیر وضعیت مصدومان هستند.

بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، حال عمومی تعدادی از بازیکنان و اعضای تیم مساعد است و این افراد در انتظار ترخیص از بیمارستان هستند. سایر مصدومان نیز تحت مراقبت و رسیدگی کادر درمان قرار دارند.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *