بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرتغال بدون کریستیانو سقوط نخواهد کرد

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۲

با اعلام بازنشستگی ملی کریستیانو رونالدو، فدراسیون فوتبال پرتغال ستاره بی‌بدیل خود را از دست می‌دهد، اما مدیران این کشور اطمینان می‌دهند که بنیادهای مالی تیم بدون هیچ آسیبی پابرجا خواهد ماند.

به گزارش ایلنا، در چند روز گذشته کریستیانو رونالدو به بحث‌های پیرامون پیروزی سنگین ۹ بر ۱ کومو مقابل لنز در لیگ قهرمانان اروپا پایان داد. ستاره ۴۱ ساله النصر پس از ۲۳۴ بازی ملی (۱۴۶ گل)، با انتشار ویدیویی که در آن بازنشستگی بین‌المللی خود را اعلام کرد، جنجال بزرگی به پا ساخت. در حالی که پس از اختلاف نظرش با ژرژ ژسوس انتظار می‌رفت او برای دیدارهای مقابل دانمارک (۱۴ نوامبر) و ولز (۱۷ نوامبر) به تیم ملی بازگردد، CR7 در نهایت تصمیم گرفت تمام پل‌های پشت سرش را برای همیشه خراب کند.

وی گفت: «روزی فرا رسیده که باید پیراهن شماره ۷ تیم ملی‌مان، تیم خودمان را تحویل دهم. من هرگز آن را انحصاراً متعلق به خودم ندانستم، اما به مدت ۲۳ سال این افتخار و مسئولیت را داشتم که آن را بپوشم، از آن دفاع کنم و آن را همراه خود به ورزشگاه‌های سراسر جهان ببرم. امروز زمان آن فرا رسیده که آن را به آینده بسپارم. تصمیم آسانی نبود، زیرا برخی تصمیم‌ها صرفاً با عقل گرفته نمی‌شوند؛ بلکه با قلب گرفته می‌شوند.»

پرتغال بدون کریستیانو سقوط نخواهد کرد

فدراسیون فوتبال پرتغال همه‌چیز را تضمین کرده است

از زمان این اعلام، کل یک کشور در حال ادای احترام به اسطوره خود هستند. با این حال، یک سوال به سرعت مطرح می‌شود: عواقب این اتفاق برای فدراسیون فوتبال پرتغال (FPF) چه خواهد بود؟ قهر رونالدو در دانمارک و تصمیم او برای رها کردن سلسائو در اواسط مسابقات، پیامدهایی از نظر تصویری داشت (۶۰۰ هزار دنبال‌کننده کمتر برای صفحه اینستاگرام تیم ملی) و بسیاری تماشا می‌کردند که حامیان مالی که سرمایه‌گذاری سنگینی انجام داده بودند، عمدتاً برای اینکه برند خود را با کریستیانو رونالدو ابرستاره جهانی مرتبط کنند، چه واکنشی نشان خواهند داد.

پرتغال بدون کریستیانو سقوط نخواهد کرد

امروز صبح، روزنامه اوژوگو برای پاسخ به سوالات دست به کار شده است. با وجود جدایی CR7، فدراسیون فوتبال پرتغال (FPF) می‌تواند خیالی آسوده داشته باشد. این روزنامه اشاره می‌کند که قراردادهای امضاشده با حامیان مالی اصلی (که حدود ۵۶ میلیون یورو در سال درآمد ایجاد می‌کنند) تا سال ۲۰۳۰، یعنی سال جام جهانی بعدی ادامه دارد. این روزنامه همچنین تصریح می‌کند که این رویداد، و نه برند “کریستیانو رونالدو”، عامل اصلی امضای این همکاری‌ها بوده است. دلیل آن ساده است: هیچ‌کس انتظار نداشت CR7 در سن ۴۵ سالگی در این تورنمنت بازی کند. تنها مورد پیش‌بینی‌شده مربوط به کاهش فروش پیراهن‌ها و محصولات دارای تصویر رونالدو است. اما در اینجا هم FPF نگرانی ندارد، زیرا قرارداد با تامین‌کننده پوشاک ورزشی‌اش (۲۰ میلیون یورو در سال) قید می‌کند که پوما اکثریت درآمدهای حاصل از فروش این محصولات را برای خود نگه می‌دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *