بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پروین با حمایت تمام‌قد از تارتار سنگ تمام گذاشت

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۸

علی پروین، چهره اسطوره‌ای و محبوب باشگاه پرسپولیس، با تمجید از روند رو به رشد سرخ‌پوشان، قاطعانه به حمایت از نتایج تیم و عملکرد مهدی تارتار در فصل جاری پرداخت.

به گزارش ایلنا، علی پروین که در مراسم تشییع مرحوم حسن حبیبی حاضر شده بود، درباره این چهره فقید فوتبال ایران گفت: «یادش بخیر، یکی از مربیان خوب من بودند که هر چی ما یاد گرفتیم از ایشان و آقای حشمت مهاجرانی یاد گرفتیم. هفت سال کنار هم بازی کردیم و همه چیز را از ایشان یاد گرفتیم. حسن آقا چون ارتشی بود خیلی سخت می‌گرفت و حتی روی یک دقیقه هم حساس بود.»

او درباره سرمربی جدید تیم ملی امید و لزوم تعاملش با امیر قلعه نویی گفت: «این دوستی و هماهنگی که با یکدیگر دارند خیلی به آنها کمک خواهد کرد. انشاالله بتوانند هم تیم امید و تیم بزرگسالان ما نتیجه بگیرند. چندین سال است نتوانستیم نتیجه بگیریم و امیدوارم امسال نتیجه بگیریم.»

پروین با اشاره به انتقادهای نادرست که از سبک بازی پرسپولیس انجام می‌شود، گفت: «پرسپولیس فعلا صدر جدول است و هر کسی هرچه دوست دارد بگوید. مهم نیست که انتقاد کنند. شما سه امتیاز بگیر اما بد بازی کن ولی خوب بازی کن و بباز. همچین چیزی می‌شود؟ فعلا صدر جدول هستیم و نمی‌دانم چرا برخی حرف‌ها مطرح می‌شود. مگر تیم تارتار دهم است؟ صدر جدول است و دارد کارش را می‌کند.»

او در پاسخ به سوالی درباره حواشی پیش‌آمده درباره اظهارات اخیر بهنام ابوالقاسم پور علیه مهدی تارتار گفت: «اصلا این چیزها را نمی‌دانم چه خبر است.»

پیشکسوت فوتبال ایران درباره ترمیم ورزشگاه آزادی و دوری این ورزشگاه از شرایط میزبانی نیز توضیح داد: «فوتبال بدون ورزشگاه آزادی خیلی خسته کننده است. الان که در جای دیگر برگزار می‌شود بازی‌ها را کامل نمی‌بینم. البته از بازی‌های پرسپولیس که فقط یک نیمه تماشا می‌کنم چون فشارم بالا می‌رود.»

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *