بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ارزیابی آمادگی جسمانی دختران ملی پوش تکواندو با حضور در آکادمی ملی المپیک

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۲۹

تکواندوکاران حاضر در اردوی تیم ملی بانوان با حضور در مرکز سنجش و ارزیابی قابلیت‌های جسمانی آکادمی ملی المپیک، در مجموعه‌ای از آزمون‌های تخصصی آمادگی جسمانی شرکت کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون تکواندو، روز گذشته دختران ملی پوش حاضر در اردوی تیم ملی، با حضور در مرکز سنجش و ارزیابی آمادگی جسمانی کمیته ملی المپیک، در تست های مختلف شرکت کردند.

بر این اساس فرشته فتحی، حنا زرین‌کمر، ساینا خوانعلی، آیناز نصیری، مبینا نعمت‌زاده، ساغر مرادی، نسترن ولی‌زاده، پرنیان ساکی و ساناز عباس‌پور ۹ ملی‌پوش حاضر در این مرحله از اردو بودند که زیر نظر کارشناسان مرکز سنجش و ارزیابی قابلیت‌های جسمانی آکادمی ملی المپیک مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در جریان این مرحله از ارزیابی‌ها، شاخص‌های مختلف آمادگی جسمانی ملی‌پوشان مورد بررسی قرار گرفت که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به فاکتورهای ترکیب بدنی (Body Composition) اشاره کرد. این آزمون‌ها با هدف پایش وضعیت جسمانی ورزشکاران، بررسی نقاط قوت و شناسایی زمینه‌های نیازمند بهبود و همچنین ارائه اطلاعات تخصصی و کاربردی به کادر فنی تیم ملی انجام شد.

گفتنی است، تکواندوکاران دختر کشورمان در مسیر آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های فینال گرندپری و چالش گرند اسلم قرار دارند که طی ماه های آینده برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *