بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۹:۴۱

باشگاه پرسپولیس با طرح شکایت‌های جداگانه، پیگیری حقوقی اظهارات بهنام ابوالقاسم‌پور مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان، را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با طرح شکایت‌های جداگانه، پیگیری حقوقی اظهارات بهنام ابوالقاسم‌پور، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان، را در دستور کار قرار داده است.

در نخستین اقدام، باشگاه پرسپولیس روز گذشته به وکالت از مهدی تارتار، شکایتی را علیه مدیرعامل استقلال خوزستان با عناوین توهین و نشر اکاذیب مطرح کرد.

در ادامه این پیگیری‌ها، روز چهارشنبه نیز باشگاه پرسپولیس به نمایندگی از پیمان حدادی شکایتی را علیه بهنام ابوالقاسم‌پور با عناوین تشویش اذهان عمومی، توهین و اظهار خلاف واقع در دادسرا به ثبت رساند.

همچنین باشگاه پرسپولیس در اقدامی دیگر، شکایتی با مضامین نشر اکاذیب، توهین و اظهار خلاف واقع علیه مدیرعامل استقلال خوزستان در کمیته اخلاق مطرح کرد.

به این ترتیب، باشگاه پرسپولیس پیگیری شکایت‌های خود از بهنام ابوالقاسم‌پور را هم از مسیر قضایی در دادسرا و هم از طریق کمیته اخلاق دنبال خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *