آسانی: استقلال هستیم و همه باید به ما احترام بگذارند/ باید گلهای بیشتری میزدیم
منبع : خبرورزشی
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: موقعیتهای زیادی در بازی با الشمال خلق کردیم و باید گلهای بیشتری میزدیم.
یاسر آسانی پس از برتری یک بر صفر تیم فوتبال استقلال برابر الشمال قطر در لیگ نخبگان آسیا، گفت: قبل از بازی گفته بودم که تیم بزرگی هستیم. همه ما را می شناسند؛ استقلال هستیم و همه باید به ما احترام بگذارند.
وی افزود: شروع خوبی داشتیم و موقعیتهای زیادی خلق کردیم. باید تمرکز داشته باشیم. توانستیم بازی را کنترل کنیم. میدانستیم بازی بزرگی است و اگر بازی را از دست میدادیم کار برای مان سخت می شد. در آخر توانستیم از موقعیتهای خودمان استفاده کنیم. باید گلهای بیشتری میزدیم، اما به هر حال عملکرد خیلی خوبی داشتیم.
وینگر گلزن استقلال گفت: قبلاً در تیمهای بزرگی بازی کردهام، با گذشته فوقالعاده؛ ولی وقتی در استقلال بازی میکنید با این حجم از هواداران که تیم هر نقطه دنیا برود، حمایت میکنند. فوق العاده است. برای هر بازیکنی آرزو است در تیمی بازی کند که به این شکل هواداران پشت تیم هستند. به خاطر همین است که وقتی هر بازیکنی این پیراهن را می پوشد دوست دارد بهترین عملکرد را داشته باشد.
بیشتر بخوانید: سرمربی استقلال: این برای من در فوتبال مهم است و حتی مهمتر از گل زدن/ بختیاریزاده: به تک تک بازیکنان افتخار میکنم


ترکیب استقلال برای دیدار آسیایی لو رفت
حضور مدیران ارشد استقلال در بصره برای حمایت از تیم در دیدار آسیایی
پیام معنادار عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره استقلال
ابهام در وضعیت ستاره محبوب استقلال برای بازی هفته آینده این تیم
تأکید سرمربی استقلال بر آمادگی و روحیه بالای بازیکنان برای بازی با الشمال
ترکیب استقلال در نبرد با الشمال قطر لو رفت + جزئیات









