بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال ۰ – ۰ الشمال قطر/ گزارش لحظه به لحظه

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۳۲

تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الشمال قطر امشب به مصاف هم رفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه – تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الشمال قطر در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا شامگاه سه‌شنبه ۱۲ آبان و از ساعت ۱۹:۳۰ با قضاوت عسکر نجف علیف از ازبکستان در ورزشگاه بین‌المللی شهر بصره عراق به مصاف هم رفتند.

ترکیب استقلال: حبیب فرعباسی – روزبه چشمی – عارف آقاسی – سامان فلاح – حسین گودرزی – صالح حردانی – جلال‌الدین ماشاریپوف – امیرمحمد رزاقی‌نیا – اسماعیل قلی زاده- یاسر آسانی و سعید سحرخیزان

ترکیب الشمال: باباکار سک، بایس، پابلو ماری، ترمانینی، سابالی، سیلوا، بن‌عیسی، سعید، بن رمضان، ریاض محرز و بغداد بونجاح

دقایق حساس:

بازی دو تیم از ساعت ۱۹:۳۰ آغاز شد.

دقیقه ۳: در حالی که بازیکنان استقلال قصد داشتند به سمت دروازه الشمال حمله کنند با دخالت بازیکنان حریف توپ به بیرون رفت.

دقیقه ۴: جلال‌الدین ماشاریپوف هافبک ازبکستانی استقلال پس از برخورد به بازیکن الشمال مصدوم شد اما مصدومیت او جدی نبود.

دقیقه ۵: سامان فلاح از راه دور اقدام به شوت زنی کرد که دروازه‌بان الشمال درازکش توپ را در اختیار گرفت.

دقیقه ۱۰: بازی آرام دنبال می‌شود و موقعیتی روی دروازه‌ها خلق نشده است.

دقیقه ۱۵: بازیکنان الشمال اولین حمله جدی خود روی دروازه استقلال را انجام دادند که ضربه کات دار و فنی بغداد بونجاح را حبیب فرعباسی به زیبایی مهار و به کرنر فرستاد.

دقیقه ۱۸: بغداد بونجاح بار دیگر برای الشمال صاحب توپ شد و از بیرون محوطه جریمه اقدام به شوت زنی کرد که اینبار هم فرعباسی توپ را در اختیار گرفت.

دقیقه ۲۱: اسماعیل قلی زاده از سمت چپ زمین و از فاصله ای دور اقدام به شوت زنی کرد که دروازه‌بان الشمال باز هم توپ‌را در اختیار گرفت.

دقیقه ۲۵: بازیکنان استقلال به حملات خود ادامه دادند و در بیرون محوطه جریمه الشمال توپ به سعید سحرخیزان رسید که شوت محکمی زد که توپ به شکل خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۲۸: بازیکنان الشمال ضد حمله ای را به سمت دروازه استقلال تدارک دیدند که بغداد بونجاح در مصافی تک به تک با فرعباسی قرار گرفت و اقدام به ضربه زدن به توپ کرد که توپ او با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۴۲: پس از موقعیت‌هایی که شکل گرفت بازی بار دیگر آرام شد.

در نهایت نیمه اول با نتیجه تساوی به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *