بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علی پروین: حمید علیدوستی از بااخلاق‌ترین فوتبالیست‌ها بود/ هر چقدر هم بگوییم باز پیشکسوتان را فراموش می کنند+ فیلم

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۵

علی پروین در مراسم تشییع حمید علیدوستی، با یادآوری خاطرات مشترکش با این پیشکسوت فوتبال، از اخلاق و منش او تمجید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان،ایلیا محمدی– علی پروین، پیشکسوت نامدار فوتبال ایران، امروز سه‌شنبه در حاشیه مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی، ضمن ابراز تأسف از درگذشت هم‌بازی قدیمی خود، از ویژگی‌های اخلاقی و خاطرات مشترکش با این پیشکسوت فقید فوتبال صحبت کرد و در ادامه به انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به قهرمانان و پیشکسوتان ورزش پرداخت.

پروین درباره شخصیت حمید علیدوستی اظهار داشت: «او از بچه‌های خوب و بااخلاق بود. مهم‌تر از همه چیز، اخلاق، رفتار و کردار خوبش بود. خدا بیامرزدش و این ضایعه را تسلیت می‌گویم.»

اسطوره فوتبال ایران با اشاره به خاطرات مشترک خود با علیدوستی گفت: «من فکر می‌کنم حداقل ۱۵ تا ۲۰ بازی در تیم ملی کنار ایشان انجام دادم و تمام آن بازی‌ها برایم خاطره است. مهم‌ترین خاطره‌ام مسابقات سنگاپور و مقدماتی المپیک مسکو بود که با وجود صعود، آن مسابقات تحریم شد. حمید از فوتبالیست‌های بامعرفت و خوش‌اخلاق ما بود.»

پروین در بخش دیگری از صحبت‌هایش با انتقاد از وضعیت رسیدگی به پیشکسوتان ورزش کشور تصریح کرد: «اصلاً به پیشکسوتان اهمیت نمی‌دهند. وقتی فوتبال یا کشتی تمام می‌شود، ورزشکاران را فراموش می‌کنند. در حالی که این افراد برای قهرمانی و افتخارآفرینی سال‌ها زحمت کشیده‌اند.»

وی با یادآوری پیشنهادی که پیش‌تر به وزیر ورزش وقت داده بود، اظهار داشت: «یک‌بار به آقای سلطانی‌فر گفتم وقتی کشتی‌گیران قهرمان می‌شوند، همان پای پله هواپیما به هرکدام یک آپارتمان بدهید. یک سال زحمت می‌کشند و قهرمان جهان می‌شوند، اما بعد باید یک سال و نیم دنبال وعده‌هایی که به آنها داده شده بدوند.»

پروین در پایان بار دیگر بر ضرورت توجه به قهرمانان و پیشکسوتان تأکید کرد و گفت که قدردانی از ورزشکاران نباید به دوران حضور آنها در میدان مسابقه محدود شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *