بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تداوم روزهای خوش رئال با طوفان یک نیمه‌ای مقابل سانتاندر

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۲۲:۳۹

رئال مادرید در خانه راسینگ سانتاندر توانست شکستی سنگین بر این تیم تحمیل کند.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال رئال مادرید امشب (یکشنبه) در ادامه دیدارهای هفته یازدهم لالیگای اسپانیا، در ورزشگاه ال‌ساردینرو مقابل راسینگ سانتاندر به میدان رفت و با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید.

کیلیان امباپه پس از هفته پُرحاشیه‌ای که با چینی‌ها پشت سر گذاشت، در دقیقه ۱۱ گل اول کهکشانی‌ها را از روی نقطه پنالتی گشود. جود بلینگام و یان دیومانده نیز گل‌های بعدی رئال را در دقایق ۲۲ و ۳۶ به ثمر رساندند تا همین یک نیمه برای برتری قاطع در خانه حریف کافی باشد.

شاگردان ژوزه مورینیو که پنجمین برد متوالی خود در لالیگا را کسب کردند و هفته گذشته از سد بارسلونا گذشتند، با ۲۷ امتیاز در رتبه سوم باقی ماندند و همچنان بارسا و اتلتیکومادرید را تعقیب می‌کنند. سانتاندر نیز با ۱۱ امتیاز، جایگاه هفدهم جدول لالیگا را از آنِ خود کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *