بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبرورزشی‌گردی| بیرانوند: مرد سال آسیا بشوم تا آخر عمر لذتش را می‌برم/ من در حد حجازی و عابدزاده نیستم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۱۲

علیرضا بیرانوند ۸ سال قبل تاکید داشت اگر مرد سال فوتبال آسیا شود، تا آخر عمر از آن لذت خواهد برد.

سنگربان اصلی تیم ملی فوتبال کشورمان حالا در حالی دوره خدمت سربازی خود را آغاز کرده که کاندیدای انتخاب بهترین بازیکن فوتبال آسیا در سال ۲۰۲۶ شده است و شاید برای شرکت در این مراسم به تایلند پرواز کند.

بیرانوند ۹ آبان سال ۱۳۹۷ هنگامی که در اوج قرار داشت و برخی رسانه‌های آسیایی او را لایق کسب عنوان بهترین بازیکن فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۸ می‌دانستند، در شرایط مشابهی بود و مصاحبه جذابی با ما کرد:

  • احمدرضا عابدزاده و مرحوم ناصر حجازی دروازه‌بانان خیلی بزرگی بودند. من از گلری ناصرخان حجازی تعریف و تمجید شنیده‌ام و از آقای عابدزاده نیز خیلی چیزها یاد گرفتم ولی هرگز نمی‌توانم مثل حجازی و عابدزاده شوم. خودم را در حد این بزرگان نمی‌دانم؛ زنده‌یاد حجازی مرد بزرگی بود که به داشتن ارزش‌های اخلاقی هم شهرت داشت. احمدرضا عابدزاده را نیز خیلی دوست دارم.
  • انتخاب شدن به عنوان مرد سال فوتبال آسیا افتخار بزرگی برای علیرضا بیرانوند و فوتبال ایران است. همیشه آرزو داشتم بهترین بازیکن قاره آسیا شوم و اگر به چنین افتخاری دست یابم، تا آخر عمر از آن لذت می‌برم.
  • اگر قرار به جدایی من از پرسپولیس باشد، صرفا حضور در اروپا برایم کافی نیست و اسم تیم نیز خیلی مهم است. دلم می‌خواهد به یک تیم بزرگ اروپایی بروم.

بیشتر بخوانید: بیرانوند: استقلالی‌ها ولم کنند؛ من کارگر پرسپولیس هستم/ تن من مباد و پرسپولیس باد!

خبرورزشی‌گردی| بیرانوند: مرد سال آسیا بشوم تا آخر عمر لذتش را می‌برم/ من در حد حجازی و عابدزاده نیستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *