طرفداری | دیگو پابلو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید، نام خود را بیش از پیش در تاریخ لالیگا ثبت کرد. «چولو» حالا در ۵۶۵ بازی لالیگا به ۳۴۴ پیروزی رسیده و با لوئیس آراگونس به عنوان پربردترین سرمربی تاریخ این رقابت‌ها برابری کرده است.

کارنامه سیمئونه در لالیگا تا امروز ۳۴۴ برد، ۱۲۳ تساوی و ۹۸ باخت است؛ یعنی او در حدود ۶۱ درصد بازی‌هایش برنده بوده است. آراگونس برای رسیدن به همین تعداد برد ۷۵۶ بازی انجام داده بود. سیمئونه همین رکورد را ۱۹۱ بازی زودتر به دست آورده است.

برابری با آراگونس برای سیمئونه و هواداران اتلتیکو معنای خاصی دارد. آراگونس یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های تاریخ اتلتیکو است که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان سرمربی برای این باشگاه خاطره‌ساز شد. حالا سیمئونه، که خود هم در دوران بازیگری پیراهن اتلتیکو را پوشیده بود، در کنار او در صدر این فهرست تاریخی ایستاده است.

سیمئونه از دسامبر ۲۰۱۱ روی نیمکت اتلتیکو نشسته و در این مدت این تیم را به یکی از مدعیان همیشگی فوتبال اسپانیا تبدیل کرده است. سرمربی آرژانتینی حالا فقط یک برد دیگر لازم دارد تا به تنهایی پربردترین سرمربی تاریخ لالیگا شود.