بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صعود نخودی به نیمه نهایی با شکست نایب قهرمان المپیک +فیلم

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۸

آزادکار وزن ۷۹ کیلوگرم ایران با شکست نایب قهرمان المپیک راهی مرحله نیمه نهایی قهرمانی جهان شد.

به گزارش مشرق، در ادامه رقابت های ۴ وزن پایانی کشتی آزاد قهرمانی جهان در قزاقستان، محمد نخودی آزادکار وزن ۷۹ کیلوگرم ایران و دارنده پنج مدال نقره و برنز جهان و قهرمان بازی‌های آسیایی در سومین مبارزه و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل ماگومد حبیب کادی ماگمدوف کشتی گیر روسی الاصل بلاروس و نایب قهرمان المپیک به روی تشک رفت و در پایان در یک مبارزه سخت و نفسگیر با نتیجه ۶ بر ۴ به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

نخودی پیش از این در دور نخست مقابل اکرم‌اف از تاجیکستان با امتیاز عالی ۱۰ بر صفر به برتری رسید، وی سپس آمیروس از لتونی را با امتیاز عالی ۱۲ بر ۲ از پیش رو برداشت.

امیرمحمد یزدانی در ۷۴ و امیرحسین فیروزپور در وزن ۹۲ کیلوگرم، دیگر نمایندگان ایران در ۴ وزن پایانی این رقابت ها هستند که تا دقایقی دیگر در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف رقبای خود می روند.

پیش از این میلاد والی زاده دیگر نماینده ایران در ۴ وزن پایانی این رقابت ها، پس از شکست ۱۱ بر صفر حریف اوکراینی، در دومین مبارزه مقابل اسپنسر لی دارنده مدال نقره المپیک از آمریکا ۱۲ بر ۲ شکست خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *