طرفداری | فوتبال اسپانیا از این هفته شاهد یک تغییر مهم در حوزه داوری خواهد بود. به گزارش روزنامه آ‌اس، از همین آخر هفته داوران لالیگا پس از پایان مسابقات در تلویزیون حاضر می‌شوند و درباره قضاوت خود صحبت می‌کنند.

طبق این گزارش، این حضور به چند بازی خاص محدود نمی‌شود. داوران لالیگا قرار است بعد از تک‌تک بازی‌ها نشست خبری برگزار کنند؛ یعنی هواداران و رسانه‌ها می‌توانند توضیح داوران را درباره تصمیم‌های بحث‌برانگیز هر مسابقه مستقیماً از زبان خودشان بشنوند.

در کنار این تصمیم، لالیگا بودجه‌ای ۵۰۰ هزار یورویی هم کنار گذاشته است. آ‌اس می‌نویسد این مبلغ قرار است به عنوان پاداش سمعی‌بصری توزیع شود.

داوری در سال‌های اخیر یکی از پرحاشیه‌ترین موضوعات فوتبال اسپانیا بوده و باشگاه‌ها و هواداران بارها از تصمیم‌های داوران انتقاد کرده‌اند. حالا باید دید حضور داوران جلوی دوربین و توضیح دادن تصمیم‌هایشان بعد از هر بازی، تا چه حد از این انتقادها کم می‌کند و به شفاف‌تر شدن قضاوت‌ها کمک خواهد کرد.