بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مارسکا: کنترل نسبتاً خوبی روی بازی داشتیم/بدون تمرین پنالتی برنده شدیم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۶

سرمربی منچسترسیتی به پیروزی تیمش مقابل برایتون در جام اتحادیه انگلیس واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، انزو مارسکا که شاگردانش شب گذشته (چهارشنبه) در مرحله یک‌هشتم نهایی جام اتحادیه انگلیس پس از تساوی ۲-۲ مقابل برایتون در جدالی ۹۰ دقیقه‌ای موفق شدند در ضربات پنالتی به برتری ۴ بر ۳ برسند و به جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها راه پیدا کنند، پس از این دیدار گفت: ما در کارهای دفاعی می‌توانستیم بهتر کار کنیم. بازی هرج و مرج زیادی داشت، اما فکر می‌کنم در مجموع کنترل نسبتاً خوبی روی آن داشتیم.

وی افزود: جام اتحادیه مسابقات دشواری است، اما جاه‌طلبی ما باید همانی باشد که در رقابت‌های دیگر داریم. ما حالا پروژه جدیدی را آغاز کرده‌ایم، بازیکنانی جدید و مربی جدید (اشاره به خودش) که تازه سه ماه است که کنار هم هستیم، بنابراین باید کارمان را به درستی انجام بدهیم و بازی‌های خود را ببریم، کاری که در حال حاضر انجام می‌دهیم.

سرمربی ایتالیایی منچسترسیتی در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از دو بازی خیلی سخت، فکر می‌کنم مارک گهی در این دیدار خیلی خوب عمل کرد. در مورد جان‌لوئیجی دوناروما (در این بازی در ترکیب من‌سیتی نبود) هم باید بگویم که بدون تردید او در بازی شنبه با برایتون (در لیگ برتر) در ترکیب اصلی خواهد بود.

مارسکا در پایان خاطرنشان کرد: از زمانی که من هدایت منچسترسیتی را برعهده گرفته‌ام، ما هرگز تمرین پنالتی زدن نکرده بودیم.

منچسترسیتی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام اتحادیه انگلیس به مصاف برنتفورد خواهد رفت.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *