بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دربی تاریخی بانوان به کام پرسپولیس؛ استقلال مغلوب سرخ‌پوشان شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۲

تیم فوتبال بانوان پرسپولیس در نخستین دربی تاریخ فوتبال زنان ایران، با نتیجه ۲ بر یک استقلال را شکست داد تا فاطمه رضایی و سمیه اسماعیلی با گلزنی در این مسابقه تاریخی، نخستین پیروزی سرخ‌پوشان در جدال با رقیب سنتی را رقم بزنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال زنان پرسپولیس در نخستین دربی تاریخی برابر استقلال، موفق شد با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی برسد و نخستین برنده جدال سرخابی‌ها در فوتبال زنان ایران لقب بگیرد.

این مسابقه در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال زنان و در ورزشگاه شهرقدس برگزار شد؛ دیداری که با توجه به نخستین تقابل رسمی دو تیم در فوتبال زنان، از حساسیت و جذابیت ویژه‌ای برخوردار بود.

پرسپولیس شروعی طوفانی داشت و در فاصله‌ای کوتاه توانست دو بار دروازه استقلال را باز کند. فاطمه رضایی در دقیقه ۲۲ روی پاس محدثه ذلفی گل نخست سرخ‌پوشان را به ثمر رساند تا نامش به‌عنوان نخستین گلزن تاریخ دربی زنان فوتبال ایران ثبت شود. دو دقیقه بعد نیز سمیه اسماعیلی با استفاده از پاس دیگری از ذلفی، اختلاف را به دو گل افزایش داد.

استقلال در نیمه دوم برای جبران نتیجه تلاش کرد و نیلوفر عظیمی در دقیقه ۵۹ یکی از گل‌های خورده را جبران کرد تا حساسیت مسابقه افزایش پیدا کند. با این حال، آبی‌پوشان نتوانستند گل تساوی را به ثمر برسانند و بازی در نهایت با برتری ۲ بر یک پرسپولیس به پایان رسید.

به این ترتیب، پرسپولیس نخستین دربی زنان را با پیروزی پشت سر گذاشت و در رقابت سرخابی‌ها، اولین جشن پیروزی را به نام خود ثبت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *