بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دومین گلسازی مهاجم ایرانی، دومین گلزن تعویضی؛ استقلال به کلاس بین المللی سردار آزمون باخت

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۵۸

دو بازیکنی که بعد از یک ساعت از بازی با استقلال، با هم به میدان آمدند، هر دو با پاس‌های سردار گل زدند.

بیش از یک ساعت از دیدار شباب الاهلی و استقلال گذشته بود. حبیب فرعباسی با درخشش، چند فرصت مسلم گلزنی میزبان را مهار کرد و تقریباً خیلی‌ها نسبت به نتیجه این بازی امیدوار شده بودند. استقلال با دو برد به بازی سوم در آسیا رسیده بود، تا اینکه مربی میزبان دستور به دو تعویض داد. دو بازیکن خارجی تیم قرمز با شماره‌های ۱۹ و ۵۵ در یک لحظه با تعویضی همزمان جانشین دو بازیکن شدند.

 یکی دو دقیقه بعد، سردار آزمون پاس گل بی‌نظیری داد و شماره ۱۹ یعنی لیما گل اول بازی را زد. قفل دروازه استقلال شکست ولی انگار سردار و دیگر تعویضی میزبان، کاری ناتمام داشتند. در پی یک حمله استقلال، همین بازیکن گلزن با شماره ۱۹ در یک ضد حمله چنان استارتی زد که عارف آغاسی در ۱۵ متر، بیش از ۱۰ متر جا ماند!

 در یک چشم برهم زدن توپ از سمت چپ میزبان به مرکز و به سردار آزمون رسید و او هم روی دست خود در سمت راست، مهاجم شماره ۵۵ را دید تا این یکی هم دروازه استقلال را با پاس سردار باز کند. مقاومت آبی‌ها در هم شکسته و آشکارا روحیه بازگشت به بازی را از دست داده بودند، آنقدر که مربی میزبان تصمیم گرفت سردار را از زمین بیرون بیاورد.

 او کارش را کرده بود و از نظر شباب الاهلی، ۳ امتیاز به حساب این تیم واریز شده بود. اولین باخت استقلال در این فصل در ایران و آسیا بیش از آنکه به خاطر تعویض‌های مربی شباب الاهلی و بازیکنان با کیفیت نیمکت نشین این تیم باشد، به خاطر کلاس بین المللی بالای سردار آزمون بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *